/Constanta/Agentie de turism

Roxy Travel

Strada Poporului 90, Constanța 900178, România

Roxy Travel
Agentie de turism
4
228 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
5JMJ+9X Constanța, România
+40 732 162 777
roxytravel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tina331 zile în urmă
Nu recomand.Aroganti si nepregatiti.O vacanta last minutes Egipt la un hotel pe care ni l-au vandut ca fiind de 5 *Tia Heights Makadi..vechi ,mizerabil cu mancare execrabila...Sa il vanda la 2 sau 3 *Acest hotel nu este pe Booking...aici mi-a ridicat suspiciuni iar când am intrebat agenta despre acest lucru mi-a raspuns ca este ok...fara probleme. Foarte departe de Hurgada, vandut ca fiind in Hurgada...cred ca nici nu stiau despre Makadi...ca este o alta zona turistică...Desi cand am ajuns si am văzut "nenorocirea " am sunat la numarul de urgenta,doamna de la capatul celalalt al telefonului a spus ca nu ne poate ajuta...ea nu a avut plângeri de la alti turiști....Cert este ca ne-am ales cu o enterocolita urata ,desi nu am baut apa din rețeaua de apa locală....DECI INFECT!NU mai aleg si NU RECOMAND Roxy Travel..
Tănase Costel1 an în urmă
Am calatorit numai cu această agenție,ce am achiziționat asta am primit,foarte mulțumit de serviciile agenției.
Sorin Vlad
Sorin Vlad2 ani în urmă
Oferte bune si variate. Relatia cu publicul buna.
Iony Iony
Iony Iony2 ani în urmă
Am luat un sejur in hurghada ca asa era oferta dar am aterizat in dahab, oras departe de civilizatie,de unde, ca sa putem ajunge la piramide, facem 8 ore cu autobuzul si 13-14 ore spre luxor, habar-n-au ce vand si desi in pachet era inclusa si viza, s-a dovedit o mare teapa, nici nu putem pleca spre Cairo pentru ca trebuie sa ne intoarcem la aeroport pentru VIZA!! Niste incompetenti si tepari!
Alexandra iacob
Alexandra iacob2 ani în urmă
NU RECOMAND! Am contactat aceasta agenție pentru a rezerva un sejur de 3 nopti all inclusiv în Sunny Beach( Bulgaria). Din păcate am rămas dezamăgiți din momentul în care ne-au încasat suma integrala pe sejur si după ne-au anunțat ca nu mai au disponibilitate la hotelul pt care am plătit.( Din bunăvoie am inteles politica lor și am cerut o alternativa, dar ce s-a întâmplat după tine de lipsa lor de onestitate si corectitudine. Nu mai spun de modul în care ne-a vorbit la telefon,total inadecvat.
Ne-au oferit o alternativa de la hotel de 5☆ la un hotel de 4☆ diferenta fiind doar de 60€ pe sejur, spunându-ne ca nu au alta alternativa și trebuie sa așteptăm un raspuns din Bulgaria, având în vedere ca banii pe sejur erau la ei în cont iar noi mai aveam 2 zile pana la plecare. Acceptând alternativa și ajunși acolo am constatat ca hotelul nu era superior celui dinainte asa cum a specificat agenția și am cerut alta alternativa. Am sunat la agenție de unde n i s a spus pe un ton neplăcut ca serviciile nu tin de ei ca ei răspund doar pentru camere. Menționez încă odată ca am luat tot sejurul all inclusiv nu doar camerele. De aici doamna de la agenție a vb foarte neplăcut spunând ca va anunță la hotel ca "suntem puși pe scandal" deși noi nu aveam o problema cu hotelul ci cu ei pt ca ei ne au "vandut"(mai bine zis băgat pe gat) oferta. Am rămas la hotel facand și o reclamație agenției la ANPC. Deși nu cred ca suntem singurii care a făcut asta, speram sa se ia masuri.
Luciana Rus
Luciana Rus2 ani în urmă
Va multumim,Roxy Travel pentru minunata vacanta in Creta!Chiar daca am achizitionat-o cu un an si jumatate in urma,inainte de pandemie,s-au tinut de cuvant, si mai mult,am fost relocati la un hotel net superior celui din contract.Totul a fost la superlativ.Reprezentantul tour operatorului pe insula,Victor Botnari,s-a ingrijit de noi pe tot parcursul sejurului,organizare deosebita si promtitudine.Va multumim si vom mai colabora si cu alte ocazii!
Andreea Daniela Bularda
Andreea Daniela Bularda3 ani în urmă
Nu recomand! Oamenii astia vor doar sa incaseze contravaloarea calatoriei dar nu isi asuma nici o responsabilitate sau sa ne ofere vreo garantie ca vom putea zbura catre destinatie. In momentul actual nu le pasa ca la intoarcere grupul nostru trebuie sa stea in carantina 14 zile.

Raspunsurile companiei fiind:

''Din pacate, ce intampla incepand cu data de 06.06.2021 nu mai tine de noi.''

''Avand in vedere ca testul PCR si carantina la retur nu reprezinta un motiv de renuntare fara penalizari, anularea rezervarilor atrage penalizari de 498 euro.

Mentionam ca pentru perioada in care calatoriti dvs. sunt sanse sa nu mai fie necesara carantina la retur.''
Adrian Dita
Adrian Dita4 ani în urmă
Nu ii interesează ce fel de recomandare fac ci doar comisionul pe care îl primesc de la cei ce le vând biletele. Ex noua ne-a pus la dispoziție o oferta pentru ultra all inclusive iar hotelul nu avea un astfel de serviciu. Dar ei au putut lua banii și acum da vina pe hotel ca nu este problema lor dacă hotelul are stele la mișto și nu margarete cum de fapt ar fi trebuit catalogat. Și sunt ferm convins ca știau și de faptul ca acest all inclusive (mâncare gen salam prăjit, parizer cel mai ieftin posibil, cremwrusti în balta de ketchup și tot felul de "imputiciuni" numite hrana, bautură nonalcool gama tec (dozatoare), vin rosu (oțet de struguri), vin alb (oțet de mere) și o chestie care seamana cu berea. Țin sa menționez faptul că hotelul este catalogat 5 stele și se afla în Antalya Turcia
Filiz Ismail
Filiz Ismail2 ani în urmă
Am sunat si am tot sunat. Nu a raspuns nimeni, dar nici nu a revenit la apelurile mele... . Ce incredere putem avea intr-o agentie care nu raspunde nici macar sa ia banii. Dupa ce iti ia banii , e clar ca nu ii mai intereseaza de tine... . Pacat, aveam asteptari din partea lor... . Sper si imi doresc sa ma insel
Alex Ion
Alex Ion2 ani în urmă
O agenție care nu are grija de clienții săi, nu ii pasa ce vinde, important e sa facă bani! Jalnici!
Locații recomandate