/Constanta/Agentie de turism

Casa Elisabeta

Strada Ciprian Porumbescu 53, Constanța 900001, România

Casa Elisabeta
Agentie de turism
4.5
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J2X+62 Constanța, România
+40 728 930 788
casaelisabetaconstanta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Parfene Rodica
Parfene Rodica2 ani în urmă
O cazare excepțională, recomand !
Curățenie, liniște, sunt acceptate animalutele 🥳🐶🤗
Galatoursactiv Galatoursactiv
Galatoursactiv Galatoursactiv2 ani în urmă
Oază de liniște și relaxare!
Paul Laza
Paul Laza2 ani în urmă
Este un loc de cazare la care eu poposesc de ani de zile. Acopera si asigura tot ce ii trebuie unui turist care vine la plaja. Chiar si pentru cei cu venituri modeste. Poto face plaja pe terasa vilei, poti sa gatesti ca la tine acasa, poti privi la televizor in grup sau in camera si cel mai important, este foarte aproape de plaja noua, la doi papucu.
Andra
Andra4 ani în urmă
O experienta foarte placuta, camere curate, dotate corespunzator, prosoape din belsug, uscator de par etc. Un loc numai bun de odihna cu plaja la o aruncatura de bat (+ supermarket(uri) in apropiere si statie de autobuz). Bonus: doamna proprietar extrem de placuta si atenta, dar o prezenta foarte discreta in acealasi timp. Bonus 2: o frumusete de terasa numai buna de lenevit intre drumuri spre plaja!
Stefan Radu
Stefan Radu5 ani în urmă
Curat, atmosfera buna, servicii bune oferite de gazda, plajă relativ aproape 10-15 min pe jos, mini matket in apropiere, delfinariu aproape, Mamaia la ,, doi pași,,!
Ioana Corugă
Ioana Corugă6 ani în urmă
Personal amabil, camerele au baie proprie, frigider, uscator de par, televizor. Locația este foarte aproape de plaja. Raportul calitate - pret este ok.
Costin Balan
Costin Balan6 ani în urmă
Totul a fost foarte ok, gazdele au fost primitoare si camera extrem de curata si dotata cu absolut orice ai nevoie, cel mai ok loc in care am fost pe litoralul romanesc.
Marcelian Lică
Marcelian Lică2 ani în urmă
O LOCATIE FRUMOASA ,CURATA ,CU DOTARI STANDARD ,AC,TV CABLU,SUPER CURAT ,TERASA ,BAR ,FRIGIDER,BUCATARIE,GRILL,UTILAT CU TOT CE TREBUIE,,,RECOMAND cu Căldură,Un sejur Reusit,Plaja aproape ,CURATA, berea rece la.Draft si rece etc!!!
Locații recomandate