/Cluj/Agentie de turism

Centrul de pelerinaje Renașterea

Piața Avram Iancu 2, Cluj-Napoca 400117, România

Centrul de pelerinaje Renașterea
Agentie de turism
4.7
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCW+8G Cluj-Napoca, România
+40 264 431 020
pelerinaje.renastereacluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lemon's Games
Lemon's Games2 ani în urmă
Perfect pentru pelerinaje!
Cristian Emilian
Cristian Emilian2 ani în urmă
Este ok
Constantin Marin Dan
Constantin Marin Dan2 ani în urmă
Am fost cu Renasterea Cluj in Israel si a fost perfect. Am mai fost inscrisi pentru un pelerinaj dar s-a anulat odata cu pandemia si toti banii ne-au fost restituiti imediat.Recomand!
Alina Ciolocoiu
Alina Ciolocoiu4 ani în urmă
ALINA CIOLOCOIU SI MARIA TAT (DEVA)

De cateva zile ne-am intors din frumosul si binecuvantatul pelerinaj din GRECIA,unde am avut ocazia de a participa la Hramul Sf.Nectarie si ajungerea in semn de multumire la moastele sfintilor cu care ne-am reintalnit dupa un an .

Multumim tuturor organizatorilor,parintilor:Pr.Boca Dumitru,Pr.Dobocan Florin,domnului sofer - Stefan,care au facut ca zilele sa fie pline de bucurie,binecuvantare,linistite si cu multe sfaturi si invataturi.

Cazarea si mancarea au fost foarte bune,drumul parcurs linistit si din aceste motive gandul nostru se indreapta spre un alt pelerinaj
Moldovian Ana
Moldovian Ana4 ani în urmă
Cum sa nu-mi placă???
Imi place foarte mult acest Centru de Pelerinaje Renașterea întrucât așa am ajuns sa vizitez atâtea Manastiri în locuri atât de frumoase, cu preoți deosebiți ca ghizi!
Flavia Dorina Deac
Flavia Dorina Deac5 ani în urmă
Am fost în repetate rânduri în pelerinaje, sunt bine organizate, ating și latura religioasa și o cunoaștere mai buna a frumuseților naturale ale țării noastre. Cazările sunt decente, mașinile cu care se circula sunt bune, șoferii (majoritatea) experimentați iar preoții însoțitori sunt bine pregătiți.
MARIA TAT
MARIA TAT2 ani în urmă
Buna ziua,

De cateva zile m-am intors impreuna cu colega si prietena mea Alina Ciolocoiu (Deva, Jud. Hunedoara) din binecuvantatul si frumosul pelerinaj din Moldova. Multumim pentu cele doua zile minunate si cu o incarcatura duhovniceasca parintelui Popa Dorel , d-nului Stefan pentru drumul linistit cu care ne-a dus si ne-a adus inapoi la casele noastre. Suntem la cel de-al patrulea pelerinaj pe care l-am facut cu Centrul dumneavoastra,atat in tara cat si in afara si de fiecare data incarcatura emotionala si duhovniceasaca a fost deosebita.Gandul nostru este ca si pe viitor sa reusim sa mergem si in alte locuri organizate de catre dumneavoastra.Multumirile noastre fiind la superlativ am recomandat si altor persoane Centrul de pelerinaj .
Multumim inca o data tuturor si abia asteptam o noua reantalnire, oamenii faini!
Doamne ajuta!
Monica Toadere
Monica Toadere2 ani în urmă
Nu am avut o experiență prea placuta
Locații recomandate