/Cluj/Agentie de turism

Mandala Travel Romania

Cluj-Napoca 400591, România

Mandala Travel Romania
Agentie de turism
4.7
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJGG+74 Cluj-Napoca, România
mandala-travel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca DUNCA
Anca DUNCA2 ani în urmă
Prima calatorie planificata cu aceasta agentia a fost in Grecia, un sejur lung de 14 zile si a fost absolut cum ne-am imaginat.
Cu ajutorul acestei agentii, am reusit sa ne planificam un concediu personalizat in functie de dorinte si buget.
Servicii de calitate, seriozitate, consultanta permanenta inainte si in timpul calatoriei.
Cu siguranta vom mai apela la serviciile aceste agentii pentru viitoarele calatorii.
Sunteti minunati!
Iulia Bontea
Iulia Bontea3 ani în urmă
(Tradus de Google) Călătoria noastră în Egipt a fost fantastică și asta pentru că a fost planificată cu atenție de Mandala Travel. Pachetul lor a fost perfect pentru noi și foarte mult! Am colaborat cu Elena, care a fost extrem de prietenoasă, utilă și perspicace. În aceste vremuri incerte, lumea înseamnă să ai un profesionist la care să te duci, care să îți poată răspunde la toate întrebările și să-ți liniștească mintea. Ea ne-a ajutat în tot ce aveam nevoie - detalii de călătorie planificate foarte bine, zbor și cazare, o listă de lucruri de făcut și de făcut, și chiar a pregătit o listă cu ce alte excursii de o zi sunt disponibile pentru noi în timpul șederii noastre. De asemenea, a întins mâna în timpul vacanței doar pentru a se asigura că suntem bine și pentru a verifica dacă totul este în regulă.

Vă mulțumim Mandala Travel pentru o vacanță minunată și pentru că ați sprijinit visele oamenilor pentru a călători în lume!

(Original)
Our trip in Egypt was fantastic, and this is because it was carefully planned by Mandala Travel. Their package was perfect for us and a great deal! We collaborated with Elena, who was extremely friendly, helpful and insightful. During these uncertain times it means the world to have a professional to go to, who can answer all your questions and put your mind at ease. She assisted us in everything we needed - travel details planned very thoroughly, flight and accommodation, a list of do's and don'ts, and even prepared a list with what other day trips are available to us during our stay. She also reached out during the vacation just to make sure we are well, and to check everything was ok.

Thank you Mandala Travel for an awesome vacation, and for supporting people's dreams to travel the world!
Razvan Gantu
Razvan Gantu4 ani în urmă
Am fost in Thailanda intr-o excursie organizata de Mandala Travel Romania prin intermediul Elenei, impreuna cu prietena mea, in perioada sarbatorilor de iarna.
A fost o experiența minunata.
In primul rand, pentru toate locurile in care am stat (Bangkok, Chiang Mai, Ao Nang), a fost foarte util ghidul primit de la agentie.
Cazarile au fost superbe si foarte bine pozitionate.
Pe tot parcursul excursiei, ori de cate ori am avut nevoie de ajutor, am comunicat cu Elena.
Recomand serviciile Mandala travel!
Ana maria Marcu
Ana maria Marcu4 ani în urmă
Am avut o vacanta minunata in Thailanda datorita voua!! Multumim pentru recomandari,organizare si implicare Raluca Ciobanu!!😍😘
Roxana Mischiu
Roxana Mischiu4 ani în urmă
(Tradus de Google) Recomand cu incredere Mandala Travel! Am cunoscut-o pe Elena prin Instagram, când căutam pe cineva care să ne ajute să ne rezervăm luna de miere. Este foarte profesionistă, foarte informată, cunoscătoare și minunată cu care lucrează. Așteptăm cu nerăbdare să rezervăm noi vacanțe împreună.

(Original)
I highly recommend Mandala Travel! I got to know Elena via Instagram,when we were looking for someone to help us book our honeymoon. She is very professional, very informed, knowledgeable and wonderful to work with. We are looking forward to booking new vacations together.
Marius Petrutiu
Marius Petrutiu5 ani în urmă
Am avut deosebita placere sa colaboram cu Mandala Travel, prin Elena, si am fost placuti impresionati de oferta si de consultanta turistica avuta, atat inaintea excursiei cat si in timpul acesteia. Recomandam cu incredere si cu cea mai mare caldura!
Laura Kato
Laura Kato5 ani în urmă
Experienta noastra cu Mandala a fost una foarte buna. Asistenta tursitica a fost suficienta, serviciile asigurate prin agentie de foarte buna calitate, asa ca daca vrei sa mergi intr-o vacanta fara sa sa iti bati prea mult capul cu toate rezervarile si detaliile organizatorice, ci doar sa te bucuri de zilele libere, poti sa te lasi cu incredere pe mana echipei lor :)
Nemeti Boglarka
Nemeti Boglarka5 ani în urmă
Recomand cu incredere echipa mandala travel, in cazul meu au avut multa rabdare chiar si daca am fost clienti putin mai dificili si nehotarati, dar intr-un final cu mult calm si bunadispozitie am reusit sa rezolvam orice situatie.😅
Locații recomandate