/Caras severin/Agentie de turism

Gara Băile Herculane

Băile Herculane 325200, România

Gara Băile Herculane
Agentie de turism
4
496 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
V97Q+65 Băile Herculane, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Gara Băile Herculane
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Gheorghe Lungu (GgVerb)
Gheorghe Lungu (GgVerb)1 an în urmă
Merita vizitată. Cladirea este o copie a pavilionului de vanatoare din Austria al împăratului Franz Joseph repictată de comuniști și neglijată de actualii CFR-iști.
Paul Enache
Paul Enache1 an în urmă
Clădirea gării din Băile Herculane încă mai amintește de eleganța anilor trecuți. Încă mai are acel parfum de epocă... Din păcate astăzi nu este păstrată în cele mai bune condiții și nici nu mai are aceeași utilitate. Dar merită văzută !
Stefan Vlasceanu
Stefan Vlasceanu1 an în urmă
Gară frumoasă, odinioară... azi, prost întreținută... lipsa fondurilor dedicate nu este întotdeauna o scuză acceptabilă. Oricum, personalul gării este aproape de negăsit, iar informațiile le furnizează... după net! 🤣🤣🤣 E de plâns... nu tu orar, nu tu numerotarea vagoanelor in raport cu locomotiva... dezinteres total... 😪😪😪
Daniela Petre
Daniela Petre1 an în urmă
Mi-a plăcut, are ceva pitoresc. Păcat că nu este întreținută la câtă istorie are în spate.
Florian Banu
Florian Banu1 an în urmă
Un monument de arhitectură care ar face gloria oricărui oraș din lume, fără exagerare! Ridicat la final de secol XIX, în perioada de glorie a Imperiului Austro-ungar, edificiul este splendid, în sine, dar se află într-o stare de degradare de îți dau lacrimile! Granitul roșu, bronzul și cristalul nu par să impresioneze deloc administrația de azi a CFR. Mare păcat! Timpul s-au oprit în loc, după cum dovedesc ceasurile gării, dar temperatura se încăpățânează să reziste peste decenii!
Irina Frangulea
Irina Frangulea1 an în urmă
Este un loc neobișnuit de frumos pentru o gară, plantele care creează bolta de deasupra peronului sunt impresionante... Iar monumentul arhitectural e superb, chiar ar merita mai multă atenție și o renovare adecvată.
Anton Balog
Anton Balog1 an în urmă
În atenția primăriei din Băile Herculane: Este un păcat să lăsăm aceste clădiri să se distrugă. Nu aveți nimic de pierdut dacă aveți grijă ele.
Sonda cristi
Sonda cristi2 ani în urmă
O stațiune frumoasa ,un loc deosebit păcat că autoritățile de după revoluție nu au făcut mai nimic pt stațiune,speram pe viitor sa se schimbe și mai ales oameni să pună preț pe stațiune.merita, merita, merită.
Locații recomandate