/Caras severin/Agentie de turism

The Little Mountain Cabin

415A str Borlova, Borlova CS, Borlova 327406, România

The Little Mountain Cabin
Agentie de turism
4.9
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9958+4F Borlova, România
+40 364 228 144
thelittlemountaincabin.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Elena Herescu
Elena Herescu2 ani în urmă
Totul a fost minunat, ne-am simțit într-un loc de poveste, mai ales ca era și zăpadă la cabana, șemineul a transformat povestea într-una mai mult de cât călduroasă.Cabana este relativ aproape de pârtiile de schi, 20-30 min cu mașina. Am avut tot ce am fi putut sa avem nevoie într-o casa, și dacă nu am găsit poate la prima vedere Daniela fost întotdeauna în contact cu noi, a răspuns prompt, rapid, cu multe detalii și gata oricând sa ne ajute sa avem șederea cât mai confortabila. La cabana care este absolut minunata și cu mult gust, stil construita și decorata, este f multă liniște, curge Raul în spatele ei și ai posibilitatea sa îl asculți stand pe terasa. Exista loc de stat la foc sau baerbecue, terasa acoperita. Dormitorul are terasa separata cu un view deosebit. Cabana este potrivita atât pentru un cuplu cât și pt o familie sau 2 familii prietene. As recomanda totuși o saltea normala în locul celei de plastic dea etaj pentru ca nu este oricui ok sa doarmă pe ea mai ales dacă e vorba de mai multe nopți, plus ca este zgomotoasa și deranjează pana și in dormitor sunetul plasticului când te miști pe ea. Cabana este perfect mobilata, utilata, curățenie maxima, nu am găsit ca lipsește nimic și ne-am simțit extraordinar! Gazdele sunt foarte corecte, oneste, receptive, gata sa ajute! Vom reveni!
Techno t
Techno t5 ani în urmă
Totul este la superlativ. Un loc de vis. O cabana foarte cocheta, curata si primitoare. Ai absolut totul in cabana, nu mai trebuie sa iti duci nimic. Cu siguranta vom mai merge!
Cardos Danut
Cardos Danut5 ani în urmă
Super o vacanta pe cinste peisajul de neuitat cabana e nemaipomenita de frumoasa si plina de amintiri de dragoste iar personalul este dragut si primitor de oaspeti si mai ceva tot e facut cu pasiune si tandrete
Catalyn25
Catalyn255 ani în urmă
✌️
Daniel Plesa
Daniel Plesa5 ani în urmă
Merita este tot ce ai nevoie
Anca Baculea
Anca Baculea6 ani în urmă
Un colț de rai... 😊
Anne & David Adams
Anne & David Adams6 ani în urmă
(Tradus de Google) Dacă doriți un loc bine gândit și confortabil pentru a rămâne în vestul României, acesta ar trebui să fie în partea de sus a listei. Cei doi am avut o lună mare petrecută în Cabana Mică. Descrierea exactă a locului este exactă. Dacă ești rece, există încălzire centrală și un șemineu mare, dacă ești fierbinte, e aircon. Patul este foarte confortabil și sunt mult peste înălțimea medie. Am rămas din nou fără ezitare.

(Original)
If you want a well thought out and comfortable place to stay in western Romania, this should be at the top of your list. The two of us a had a great month staying in The Little Mountain Cabin. All the description about the place is accurate. If you're cold there's central heating and a great fireplace, if you're hot there's aircon. The bed is really comfortable and I'm well above average height. We'd stay again without hesitation.
Ciocu Catalina
Ciocu Catalina7 ani în urmă
Am petrecut un timp deosebit alături de voi, peisaj superb, oameni frumosi. Recomand cu drag acest loc😊
Locații recomandate