/Buzau/Agentie de turism

Christian Tour

Strada Frăsinet, Buzău 120052, România

Christian Tour
Agentie de turism
3.1
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R79+69 Buzău, România
+40 338 710 310
christiantour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Costty Leu
Costty Leu2 ani în urmă
Te gândești la vacanță
Maria Birzache
Maria Birzache2 ani în urmă
Nu a oferit nimic din programul promisNu a făcut turul orașului nici contracost și la Efes nu a fost ghid român și nici francez cum au promis la înscriere iar masa a fost mizerabilă.Si apa de la masa era contracost.
Mihai Basceanu
Mihai Basceanu2 ani în urmă
Dezinteres total,nu se răspunde la telefon, am rămas cu un gust amar ,aveam altă impresie
CORNELIU SAGEATA
CORNELIU SAGEATA4 ani în urmă
Am avut o excursie cu Cristian Tour de 4 nopti la un pret destul de matre 820 eur.Dezamagire totala am ramas cu gust amar.In aeroport scria pe contract ca ne va astepta un agent cu o placuta cu Cristian Tour.Nici urma ,nimeni.Am circulat intreband peste tot,f dificil ca nu stiu engleza.Sun persoana de contact dupa vre o ora si mi spune sa caut un baiat cu placuta Q7.In final ne a reperat alta pers.Un alt minus ccaagodt vuplsti noi
Ionut Cristian Stroe
Ionut Cristian Stroe4 ani în urmă
Am apelat la aceasta firma pentru a cumpara un sejur( septembrie 2019) la Mare (Mamaia ) si am inchiriat un apartament , chiria fiind foarte scumpa , dar am zis ca si serviciile sunt pe masura ..... Dimineata cand am ajuns la Mamaia zona Mamai Summerland , am cautat o adresa pe care de fapt nici nu exista , nici telefon nimic , am cautat din bloc in bloc 3 ore si nimic , am sunat la firma si nimic , am mai gasit eu niste numere de telefon pe net si tot nimic , dupa ore si nervi ne vede o persoana cu hartiile in mana si ne intreaba ce cautam , la care eu ii spun si imi zice .. (m..da esti trecut la mine ) , incer sa ma calmez si mergem sus la etajul 4 ca sa luam apartamentul in*primire , la care persoana respectiva imi spune ca usa nu se incuie si ca se dechuie foarte greu fiindca jumatate din cheie era rupta in butuc si eu aveam numai manerui de la cheie :) , iar seara ca sa nu dormim cu usa deschisa a trebuit sa improvizez ceva ca sa nu se deschide , o sa atasez si poze , nu ar fi fost pana la urma mare lucru , dar in momentul cand am intrat in acel apartament , nu pot sa va descriu cata MIZERIE si MURDARIE putea sa existe Bucataria plina de grasime si mobilierul la fel + Prosoape IMPUTITE + LENJERIA DE PAT FOARTE MURDARA ( urat mirositoare) + SCAUNELE SI UN COLTAR Foarte , Foarte MURDARE si patate de mizerie ... Am poze si pot sa va arat , ca sa vedeti MAREA FIRMA Cristian Tour cu ce se ocupa , bani stie sa ii ia dar conditiile sunt ZERO .... ZERO .... Am crezut ca sunt de incredere dar am ramas foarte dezamagit de aceasta firma ....
Calin Pantis
Calin Pantis4 ani în urmă
Personal amabil, interesat sa rezolve toate doleantele
Dragos nenciu
Dragos nenciu5 ani în urmă
Personal amabil și calificat. Preturi bune.
Ada chirita
Ada chirita2 ani în urmă
Suntem foarte dezamagiti de aceasta agentie.
Am dat avans 1075 lei in februarie ptr Zakinthos Grecia si in luna mai ne cer a doua transa de 1000 euro in conditiile in care nu stim daca putem merge si daca suntem in siguranta, avand in vedere situatia cu Covid19.
Le-am spus k nu putem merge anul acesta sau sa mai asteptam sa vedem daca putem merge in iulie sau ca dorim portare ptr la anul si ghici ce...avans pierdut.
Nu ii intereseza decat profitul nu siguranta clientilor.
Sa nu mai aud de ei
Locații recomandate