/Brasov/Agentie de turism

Casa cu Flori

Bulevardul Brașovului 22, Săcele 505600, România

Casa cu Flori
Agentie de turism
4.6
179 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JM9R+37 Săcele, România
+40 721 233 000
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Razvan Alexandru
Razvan Alexandru2 ani în urmă
Camera mare, spațioasă, aerisită, îngrijită baie mare și curată, balcon spațios. Geamuri termopan, un pic uzate, datorită vechimii și ușor zgomotoase spre bulevard. Pensiunea nu oferă mic dejun, decât unor grupuri de persoane mai mari. Raport preț/calitate printre cele bune. Recomand, cu siguranță vom mai reveni când vom mai fi prin zonă.
Anghel Viorel
Anghel Viorel2 ani în urmă
O locație minunata. Gazdele sunt foarte atente cu cei care închiriază camere. Curățenie impecabila. De asemeni o mulțime de facilități de petrecut timpul în aer liber. Recomand cu încredere.
Cocco Ritza
Cocco Ritza2 ani în urmă
O pensiune foarte frumoasa și curata , loc de joaca ptr copii excelent, un loc perfect ptr o vacanta situat intr-un satuc foarte aproape de Brasov.In 10 min ajungi la Zoo , Aventura Parc, Kaufland , Penny , Decathlon și multe altele
Eugen Mihai
Eugen Mihai2 ani în urmă
Boșorogul din receptie îți strica ziua de la primul contact.Cazarea este foarte ok,camere curate!De evitat!!!
Myunfairlady
Myunfairlady2 ani în urmă
Amplasarea pensiunii este usor accesibila. Am fost cazati 2 nopti, curatenie, liniste, tot ce ai nevoie pentru o sedere cat mai placuta. Pensiunea are parcare in interior, curte cu loc de joaca pentru copii, spatiu grill, terasa.
Monica T
Monica T2 ani în urmă
Am avut parte de 5 zile de relaxare. De la curățenie la jocuri pentru copii și de societate ( au până și biliard) până la spatiu pentru gătit și grătar. Gazde super amabile. Recomand cu drag și cu încredere.
Nicolae Ionica
Nicolae Ionica2 ani în urmă
Camere foarte curate, sejur de 10 persoane in perioada 24.02-27.02.2022. In cazul in care doriti sa va enervati mai mult decat va relaxati acesta este locul ideal. Nu ati fost niciodata supravegheati si persecutati 24/24 ? Apelati cu incredere, nu dau gres! Camere de luat vederi peste tot, sper ca nu si in camera...SPER. Nu poti iesi si intra in pensiune la orice ora doresti, decat cu acordul proprietarului , nu ai voie sa ti iei un sandwich in camera ca tipa gazda la tine si in cazul in care iti doreai sa vii dupa ora 22 poti sa dormi comod la poarta. Te mai intrebi de ce turismul in Romania este cum este...
Mihaivilcu2004
Mihaivilcu20042 ani în urmă
Atitudinea jignitoare a gazdelor față de turiști, atmosfera ca la pușcărie, am fost permanent urmăriți prin camerele video amplasate peste tot. Atmosferă ca la Auschwitz. Nu recomand.
Locații recomandate