/Brasov/Agentie de turism

Eden Ski & Snowboard School - Scoala Ski si Snowboard Poiana Brasov

Strada Poiana Soarelui 229, Brașov 500001, România

Eden Ski & Snowboard School - Scoala Ski si Snowboard Poiana Brasov
Agentie de turism
5
105 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HHV3+5G Brașov, România
+40 757 099 187
edenski.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–17
Duminică: 8–17
Scrie o recenzie
Ciobanu Cristina
Ciobanu Cristina5 ani în urmă
Fetita noastra a fost foarte incantata de Andreea si nu dorea sa mai coboare de pe ski uri :-) Un instructor foarte bun si placut mai ales de copii! Multumim Andreea pentru aceasta experienta frumoasa !
Marius Raicu
Marius Raicu2 ani în urmă
Extrem de mulțumit de serviciile școlii Eden! Mulțumim instructorului Bogdan și întregii echipe pentru profesionalism! Fiul meu, in vârsta de 7 ani, a fost cucerit de acest sport!
Mihaela Danaila
Mihaela Danaila2 ani în urmă
As spune ca totul a fost superusor, de la programare pana pe pârtie cu tot cu echipament!!! Monitori de ski extrem de bine pregătiți, empatici și distractivi…varsta nu conteaza ci cata dorința ai sa înveți sa skiezi! O experiența extrem de faina și o amintire plăcută! Mulțumesc tuturor!
Oana Cojocaru
Oana Cojocaru2 ani în urmă
Recomand cu drag! Extrem de profesioniști iar Costi este un instructor răbdător, cu tact și experienta, care va transforma învățatul skiului intr-o simpla joaca! Enjoy:)
Vasy Vasilică
Vasy Vasilică2 ani în urmă
Am rămas impresionat de dl instructor Mihai. Profesionist. fetita noastră a evoluat impresionant de la ,,0,, intr-o singura ședința. multumim! felicitări !
Nedelescu Laura Eleni
Nedelescu Laura Eleni2 ani în urmă
Ofera echipamente de calitate, sunt bine organizati. Experienta noastra cu Marius, instructor de snowboard a fost minunata!
Sorin Alexandru Ravoianu
Sorin Alexandru Ravoianu2 ani în urmă
Suntem foarte multumiti de lectiile de schi! Fetita noastra se descurca acum singura pe partie, multumita domnisoarei instructoare Antonia, pe care o recomandam cu multa caldura!
Alina Sprus
Alina Sprus2 ani în urmă
Școală de schi și locație excelentă, clientul întotdeauna pe primul loc, instructori profesioniști cu pasiune. Recomand pentru începători și persoane cu experiență.
Locații recomandate