/Brasov/Agentie de turism

Viotop Travel

Bulevardul 15 Noiembrie nr 8, Brașov 500007, România

Viotop Travel
Agentie de turism
4.5
132 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHWX+7W Brașov, România
+40 723 130 280
viotoptravel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Relaxeaza-te! Noi suntem Eterni!
Relaxeaza-te! Noi suntem Eterni!2 ani în urmă
(recenzia de mai jos a fost plătită și nu este relevantă )

Viotop Travel este agenția la care voi apela de fiecare data când îmi voi planifica un concediu. Oamenii sunt foarte amabili și nu au nici un alt interes decât sa îți asigure un sejur cât mai plăcut, la preturi avantajoase. Recomand!
Mircea Dodenciu
Mircea Dodenciu2 ani în urmă
O agenție foarte buna. Niste oameni excepționali. In ciuda unor probleme apărute din cauza unui Tour operator, agenția Viotop Travel și-a respectat obligațiile contractuale si astfel am putut sa ne facem vacanta mult dorita. Vă mulțumim frumos și va apreciem. Recomand cu mare plăcere Viotop Travel.
Ina Filipescu
Ina Filipescu2 ani în urmă
A fost prima vacanta cu agentia Viotop, care mi-a intrecut toate asteptarile. Am tot cautat pe internet oferte pentru Egypt, dar nu gaseam ceva care sa-mi placa. Am dat peste o oferta a lor si am zis sa le scriu. Au fost extrem de receptivi, au inteles exact cerintele mele, si extrem de rapizi. Am reusit sa finalizam tranzactia, informarile si toate documentele de calatorie in mai putin de o ora. Multumesc mult Gabriela! Cu siguranta voi mai reveni.
Cristi Nst
Cristi Nst2 ani în urmă
Am apelat la VioTop Travel in iulie 2020, destinatie Zakynthos (agentie din Brasov, noi locuind in Bucuresti)
Am fost placut impresionat de calitatea serviciilor. Gabriela ne-a ajutat cu toate aspectele vacantei si s-a asigurat ca este totul in regula si suntem multumiti.
Recomand VioTop Travel, pentru profesionalism si mai ales pentru preturile bune :)
Cs Cs
Cs Cs2 ani în urmă
Nu recomand. Lipsa de comunicare, în plina stare de urgență națională, aveau pretenția sa plătim și transportul sejurului in Bulgaria, în condițiile în care nu ieșeam din casă fără declarații... Am solicitat o alta oferta pentru România însă nu ni s a dat, orice agenție serioasa oferă soluții alternative clienților mai ales în pandemie. Practic noi nu am avut pretentia sa primim banii inapoi, am fost înțelegători ci doar sa primim o inlocuire, alta oferta in Romania insa agentia nu are nici o flexibilitate, profesionalism in acest sens.
Loboda Elena
Loboda Elena2 ani în urmă
Foarte multumita de agentie si de asemenea Gabriela Gradinariu este agentul perfect.
Raspunde extrem de repede,se ocupa de absolut totul cu profesionalism si iti ofera raspunsul la toate intrebarile. Ii recomand cu mare caldura oricui vrea sa plece intr-o excursie si sa se simta perfect in destinatia aleasa.
Multumesc Gabriela si multumesc Viotop Travel. Abia astept urmatoarele colaborari cu voi 😘🤗❤️❤️
Manuela Matei
Manuela Matei3 ani în urmă
O agentie de incredere. La prima mea cerere de oferta adresata on-line mai multor agentii, Viotop a reactionat imediat; au prezentat oferta, au raspuns la toate intrebarile, inclusiv si sambata. Chiar daca nu-i cunosc personal, sunt din alt oras, am avut incredere sa trimit plata on-line. La fata locului totul despre ce am vorbit telefonic sau on-line cu D-na Miruna Diuris s-a adeverit. In concluzie, foarte probabil si la alte vacante voi lua legatura cu Viotop Travel.
Adrian Raul
Adrian Raul5 ani în urmă
Mergem de mai multi ani in vacante cu aceasta agentie si suntem foarte multumiti de servciile lor. Ne-au ajutat cu recomandari si informatii despre destinatiile pe care le-am ales. Multumim!
Locații recomandate