/Brasov/Agentie de turism

Smart Tours - Agentie de Turism

Strada 13 Decembrie 31, Brașov 500199, România

Smart Tours - Agentie de Turism
Agentie de turism
4.9
73 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ44+G6 Brașov, România
+40 268 417 866
vacantesmart.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Barbu Marian
Barbu Marian2 ani în urmă
Agentia de turism numarul 1 in Brasov. Nimic de reprosat, recomand echipa Smart Tours oricarui brasovean (si nu numai) pentru vacante de neuitat! Tineti-o tot asa!
Adriana Buzea
Adriana Buzea5 ani în urmă
Servicii de calitate, angajați bine pregătiți. Recomand cu încredere. Smart Tours si in special pe doamna Ruxandra Nechifor care a avut rabdare si ne- a ajutat sa alegem cea mai frumoasa vacanta. Multumim
Avramoaie Raluca Diana
Avramoaie Raluca Diana6 ani în urmă
Strict pentru cazul meu, adica o vacanta pe care mi-o doream impreuna cu sotul in Maldive, am primit oferte pertinente si mult, mult ajutor in finalizarea alegerii locatiei de cazare. Nici nu iti dai seama cat de dificil e sa vezi toate detaliile atunci cand esti entuziasmat cu alegerea unui concediu exotic, asa ca scapi informatii cum ar fi wifi free vs wifi platit la hoteluri, de exemplu. Sunt foarte multumita de alegerea facuta si recomand vacantesmart!
Mariana Frantuzu
Mariana Frantuzu6 ani în urmă
Am avut norocul s - o intalnesc pe d - na Loredana Stratulat care m-a tratat cu multa amabilitate si profesionalism oferindu-mi cele
mai bune oferte pentru o vacanta reusita.
Apreciez implicarea de care a dat dovada oferindu-mi toate informatiile necesare
intr-un timp foarte scurt. Cu siguranta voi mai apela la aceasta agentie
Carmen Domnica Cotet
Carmen Domnica Cotet2 ani în urmă
Folosesc de cativa ani serviciile agentiei Smart Tours si sunt foarte multumita de ele. Intotdeauna am gasit prin ei ceea ce am cautat, coltisoare interesante de vizitat, am avut parte de diversitate si flexibilitate. Cu adevarat vacante smart :D
Cami Rus
Cami Rus2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte faina cu Smart Tours! Ofertele au un raport calitate pret foarte bun si am apreciat mult suportul oferit!
Alexandra Iaru
Alexandra Iaru2 ani în urmă
Sunt foarte prompți si foarte profi. Au de departe cele mai bune oferte!
Madalina Pitis
Madalina Pitis2 ani în urmă
Am fost foarte multumiti de serviciile oferite. Informatia a fost clara si suficienta. Atiitudine profesionista, de fiecare data in timpul promis.
Nu a fost vorba doar de a cumpara bilete de avion prin ei, ci am primit mult mai mult: consultanta si sfaturi, atentionari cu privire la anumite constrangeri pe care altfel le-am fi ratat, si alte feluri de suport continuu pana aproape de momentul plecarii. Si, cel mai important, acestea s-au intamplat proactiv, si nu reactiv.
Experienta noastra personala a fost cu Roxana, si am fost foarte incantati.
Locații recomandate