/Brasov/Agentie de turism

Massif Backcountry & Mountain Biking Experience

Strada Doctor Victor Babeș 32, Brașov 500073, România

Massif Backcountry & Mountain Biking Experience
Agentie de turism
4.9
113 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH2X+GQ Brașov, România
+40 758 439 709
massifexperience.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Sytbux
Sytbux2 ani în urmă
Am fost intr-o tura ghidata in Postavaru. Ne-am distrat, chiar daca telecabina ne-a cauzat niste probleme. Ghidul nostru, Marius, ne-a ajutat cand a fost nevoie si mereu ne-a indrumat catre cea mai buna varianta(de exemplu: sa te dai jos sau sa incerci pe bicicleta). A fost o experienta superba! Recomand!
Alex gheorghe
Alex gheorghe2 ani în urmă
Mi-a placut foarte mult tura de mtb,atat in Poiana cat si in Postavaru.Cele mai misto
poteci sau trasee pe care te poti da.Ghidul a fost excelent de la sfaturi pana la abordarea traseului.Per total recomand un tur de mtb cu cei de la massif.experience.
Bogdan
Bogdan2 ani în urmă
Foarte placuta experienta alaturi de cei de la Massif Experience, recomand cu drag. Marius si Andrei au fost foarte rabdatori, cool, amuzanti si bine pregatiti. A fost prima mea experienta de acest gen (splitboarding) si am invatat foarte multe lucruri utile pentru viitoare urcari.
Keep up the good work, cheers!
Mihai Geanta
Mihai Geanta2 ani în urmă
A fost o experienta mtb foarte reusita. Tot traseul a fost gandit bine pentru nevoile noastre, echipamentul a fost in stare foarte buna, iar ghidul super ok. Pe scurt, nu am nimic de reprosat.
Bianca Iosif
Bianca Iosif3 ani în urmă
Tura de o zi de splitboarding. Super experienta, organizare foarte buna, profesionalism si voie buna. M-am simtit extraordinar. Cu siguranta ne vom revedea in curand. Felicitari pentru serviciile excelente!
Octavian Eremia
Octavian Eremia4 ani în urmă
In vremuri tulburi cea mai buna opțiunea este o tura prin munți cu oameni minunați. Marius este un tip COOL și un instructor pe măsura - Laura poate depune mărturie. A fost o ieșire super, plină de distracții și multe informații folositoare pentru niște oameni de la "câmpie". Recomandam din toata inima !
Mihnea Amihailesei
Mihnea Amihailesei2 ani în urmă
Turul de o zi oferit de Massif Backcountry & Mountain Biking Experience mi-a depăşit complet aşteptările din motive pe care le voi enumera mai jos:
- comunicare foarte bună încă din momentul planificării turei.
- sfaturi practice pentru pregătirea turei: echipament, nutriţie, formă fizică.
- trasee excelente (atât pentru începători, cât şi pentru cei avansaţi), documentate foarte bine.
- ghid foarte bine pregătit, punctual şi cu foarte multă experienţă.

Pe scurt, cred că asta e una dintre cele mai bune activităţi de făcut atunci când eşti în Braşov, mai ales dacă nu cunoşti bine traseele. Ghidul îţi oferă siguranţă, un mic boost de încredere şi acces la nişte poteci geniale!
Paul turcanu
Paul turcanu2 ani în urmă
O tura de ebike MTB super tare. Marius este un tip super cool si foarte profi. Iti da senzatia ca te cunosti cu el de ani de zile, chiar daca e prima data cand il vezi. Tura nu fost doar una de mtb ci si o experienta turistica faina. Totul a fost pregatit foarte bine: ebike-urile, traseul. Analiza traseului s-a decis in functie de vreme, teren si experienta noastra. Recomand Massif Experience si Marius. Cinci stele ....clar...
Locații recomandate