/Brasov/Agentie de turism

Esprit

5B Strada Crișan, Brașov 500040, România

Esprit
Agentie de turism
4.3
354 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHXJ+R9 Brașov, România
+40 735 780 433
hotelesprit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihail Lambru
Mihail Lambru2 ani în urmă
Calitate deosebită s serviciilor, camere mari și calduroase. Toarte dotările necesare. Zonă retrasă a Brașovului cu o vedere superbă asupra orașului.
Andrei
Andrei2 ani în urmă
- 3 stele cu piscinuta si lift. Locatia este de apreciat mai ales daca camera este pe partea cu Palatul Știrbey.
- posibil punct vulnerabil: balustrada de la balcon mi s-a parut mai putin inalta decat ar trebui.
Bogdan
Bogdan2 ani în urmă
Hotelul nu este nici pe departe la rang de 4 stele, iar prețul cerut pe noapte este peste ceea ce oferă. Angajații sunt amabili ce-i drept dar atât. Curățenia lasă de dorit, mobilierul este vechi. Frigiderul este ruginit, caloriferul din baie murdar. Am primit camera de la parter cu o mică terasă cu vedere la mașinile parcate f aproape. Unii clienți ar vrea sa urce cu mașinile până în cameră dacă s-ar putea, seara abia puteam sa trecem printre mașini ca să intram în hotel. Piscina nu este aerisita, e plină de mucegai pe tavan, totul pare foarte vechi. Micul dejun de 2 stele. Cam asta ar fi încadrarea corectă a hotelului. Ca să nu mai spun că în aleea spre hotel este un întuneric beznă seara, ai nevoie de lanterna telefonului. Cu siguranță nu vom mai reveni.
Cristiana Varzaru
Cristiana Varzaru2 ani în urmă
Hotelul nu este nici pe departe ceea ce promite in imagini. Camerele sunt spațioase dar friguroase, apa din jacuzzi este rece, fără bule, nu este nici pe departe încălzită. Dușul este defect, paharele erau murdare de suc, mic dejunul rece.
Marius Cojocaru
Marius Cojocaru2 ani în urmă
Aici am petrecut cel mai frumos concediu, cele mai frumoase momente alături de familie. Curat, vedere minunată, doamnele minunate, totul de vis. Cu siguranță vom revenii. Mulțumim pt ospitalitate ♥️
Pysycutza Cuochiverzi
Pysycutza Cuochiverzi2 ani în urmă
Locație foarte liniștită, aproape de centrul orașului, camerele mari,spațioase,călduroase.Micul dejun bun.Ne vom întoarce!!
Cristian Calugaru
Cristian Calugaru2 ani în urmă
Peisajul este superb din locatie,mâncarea,curătenia și gazda de la recepție super de treabă.O să ne intoarcem cu mare plăcere.
Florin Lujerdean
Florin Lujerdean2 ani în urmă
Recomand locatia. Este aproape de centru si locatia super ok liniștita. Ne vom întoarce cu siguranță
Locații recomandate