/Brasov/Agentie de turism

Dialect Tour

Strada Toamnei 9, Brașov 500223, România

Dialect Tour
Agentie de turism
4.6
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ38+67 Brașov, România
+40 723 366 010
dialect-tour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gheorghe Cristian
Gheorghe Cristian2 ani în urmă
Am avut un sejur frumos in Dubai. Cei din agentie sunt draguti si foarte comunicativi. Inclusiv pe parcursul sejurului, cand am avut nevoie de ajutor, au fost foarte operativi. Le multumim si le dorim mult succes, in aceasta perioada. Noi sigur vor reveni la Dialect Tour!
Zsolt pándi
Zsolt pándi2 ani în urmă
Super. Multumim pentru ajutor!
Vicentiu Caprita
Vicentiu Caprita4 ani în urmă
Nu recomand. Cuvinte jignitoare la telefon din partea unui doamne care doreste sa faca rezervari fara sa trimita avans. Nu am auzit asa suita de cuvinte de mult....dar inca se poate la agentia dialect tour.
Mihaela-Andreea Stoean
Mihaela-Andreea Stoean4 ani în urmă
Servicii de foarte bun calitate,cele mai bune oferte .Preturi mici și ajutor din partea lor în alegerea destinației perfecte pentru vacanta.
Stefan Pintilie
Stefan Pintilie2 ani în urmă
Super drăguță doamna amabila și răbdare de fier.
Carmen Mariei
Carmen Mariei2 ani în urmă
Dacă puteam nu dădeam nici macar o stea. Cea mai proastă agenție, nu sunt deloc serioși. Rezervi pentru un hotel și te anunță în ultima clipă (specific CÂND EȘTI DEJA LA VAMĂ) ca hotelul respectiv nu s-a mai deschis în sezonul estival și că te trimite la alt hotel de lângă. Un hotel de toată jena, cu mâncare proastă și cu furnici în cameră. Putea sa fie drăguță doamna de la agenție sa anunțe din timp că nu s-a mai deschis hotelul, dar mna e vorba de comisionul ei la mijloc.
Roberth Gorbe
Roberth Gorbe2 ani în urmă
Am încheiat sejurul in Albena in perioada 4 - 11 .07 2020 si am fost personal să-l caut pe Șeful acestei agentii ( exact asa m am exprimat la intrarea în agentie), pentru a mulțumi personal pentru profesionalismul domnișoarelor ( angajatelor ) de acolo. Motivul? Acolo am intalnit multi turisti din România care s-au trezit in fata hotelului parasit si inchis.Noi am fost anunțați cu o săptămână inainte la ce hotel vom fi mutați. Menționez că am fost un grup de sase familii. Este a doua oară cand merg cu această agenție.Anul trecut am avut o problema cu hotelul de la Nisipuri si de la un hotel de trei stele , am fost mutați la hotel cu patru stele ultra all.multumim inca o data .
Mira mon
Mira mon2 ani în urmă
Una dintre cele mai serioase agenții!
Vă mulțumim pentru ajutor ,îndrumare si informare,datorită dumneavoastră am avut un sejur de vis.
Vom reveni cu siguranță 👍👍👍👍👍
Locații recomandate