/Brasov/Agentie de turism

Hotel Kolping

Strada Petőfi Sándor 27, Brașov 500107, România

Hotel Kolping
Agentie de turism
4.6
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHMP+RR Brașov, România
+40 748 013 598
hotel.kolping.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina Stoica
Cristina Stoica2 ani în urmă
Un loc superb. Ne am simțit minunat. Micul dejun inclus, foarte bun. Mâncarea de la restaurant excelenta, recomand ciorba de vacuta. Camerele foarte mari și foarte curate, personalul s-a purtat exemplar. Parcare suficient de mare. Accepta carduri/tichete de vacanta, inclusiv la restaurant. Singurul minus, dacă se poate spune asa este faptul ca aceasta cazare este pe un deal, deci accesul pe jos este puțin anevoios. În rest, toate bune! Va mulțumim pentru ospitalitate și condiții!
Alexandru Mavrodineanu
Alexandru Mavrodineanu2 ani în urmă
Hotelul arata ok, cel putin seara se vede frumos privelistea. Cateva aspecte care as putea spune ca nu au fost ok:
- restaurantul nu functioneaza duminica (pentru cine doreste cina);
- cat despre parcare, mi s-a comunicat la telefon ca daca vin de dimineata tare o sa am loc de parcare, dar se pare ca nu a fost asa. Cred ca era mai ok daca optam pentru Upper House.
Alex Dinescu
Alex Dinescu2 ani în urmă
O experiență deosebită, personal foarte amabil, meniul de la micul dejun este foarte bogat, cameră curată și primitoare, zona liniștită și foarte aproape de centru și de vârful Tâmpa.
Aurelian Cotica
Aurelian Cotica2 ani în urmă
Poziționare sub Tampa, foarte ok, la doar zece minute de centrul vechi, ne-a plăcut amabilitatea angajaților, de la recepție, restaurant, curățenie, faina atitudinea 👍
Camerele au fost curate, noua ne-au plăcut. Au șampon și gel dus cu rețetă curata, hotelul pune accent pe asta. Nu au aer conditionat, dar noua nu ne-a trebuit. Am avut și parcare pentru mașină, în zona centrului vechi sunt greu de găsit. Au un sistem automat de rezervare pe site-ul lor. Vom reveni cu drag!
Ruxandra Matei
Ruxandra Matei2 ani în urmă
Am facut o rezervare pentru data de 4.12.2021 , am ajuns la hotel si mi sa spus ca acea camera a fost rezervata de o alta persoana ajunsa inaintea mea . Nu mi se pare normal ce sa intamplat. Carerele sunt sub orice critica , parchetul deteriorat si prețul foarte ridicat pentru conditiile oferite.
Dan Nicolae
Dan Nicolae2 ani în urmă
Suntem cazați de nici o ora si...DEZAMAGIRE TOTALA! Camera foarte mică, iar daca vrei sa deschizi usa ca sa iesi pe balcon sau sa aerisesti, riști sa-ti cada in cap draperia care este imobilă. Parcarea este foarte înghesuită, riști să lovești masina daca nu le ai cu...fineturile in ale șoferiei, iar cea de la receptie trăiește în lumea ei făcând confuzii elementare. In ce priveste restaurantul, este doar pentru grupuri, asa mi s-a spus la receptie. Este clar ca nu vom mai pune piciorul in acest asa numit hotel, DE EVITAT!!!

New edit: Am venit in Brasov sa ne relaxam cateva zile, nicidecum sa ne enervam, motiv pentru care deja am facut rezervare la un alt hotel unde ne vom muta maine 15 septembrie...si inca o neregulă, în loc să pună o lumină cu senzor in parcare, au pus niste becuri chioare de abia vezi pe unde mergi. Niciodată nu m-am plimbat de la un hotel la altul, de data asta a trebuit s-o fac, nu pot accepta niste conditii de doi bani la un pret aberant, asa ca e bine sa cascati ochii bine cand faceti rezervare, în acest caz reclama a fost total mincinoasă, adică afara-i vopsit gardul si in interior...iti cade draperia in cap...si trebuia sa faci comandă la firme de catering daca cumva vrei sa iei cina...totusi! EVITATI ACEASTA TAMPENIE DE HOTEL!!!
Mihaela Ionescu
Mihaela Ionescu2 ani în urmă
O experiență plăcută. Hotelul curat, personalul foarte amabil, iar micul dejun bufet a fost foarte delicios și divers. Singurele lucruri care m-au dezamagit au fost:
1. lipsa unui dozator de săpun lichid în baie
2. balconul pentru că era foarte mic, practic nu prea era balcon, însă priveliștea a fost superbă. Au câteva băncuțe în curte unde te poți relaxa, însă se putea sa fie puțin mai îngrijit având în vedere că prețul este destul de ridicat. Trebuie avut în vedere că este puțin de urcat până la hotel, însă este perfect dacă vreți să faceți mișcare. Este de apreciat că au parcare proprie, fără costuri suplimentare și poți ajunge cu mașina lejer. Overall ne-am simțit bine aici și aș recomanda și altor persoane.
Iuli Bora
Iuli Bora2 ani în urmă
O locatie de vis plină de confort si liniște! Îl recomand cu mana pe suflet din toate punctele de vedere, curățenie, mâncare, servire, personalul si mai ales poziționarea. Priveliștea este una de vis!
Locații recomandate