/Brasov/Agentie de turism

Rovial

Bloc 17, 500210, Strada Mihail Kogălniceanu 4, Brașov 500210, România

Rovial
Agentie de turism
4.2
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ36+Q4 Brașov, România
+40 268 547 807
rovial.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Afloarei Ramona
Afloarei Ramona2 ani în urmă
O experiență extraordinară - Cazanele Dunarii! Ghidul, dl Radu Brin, foarte documentat, ne-a oferit informații despre toate obiectivele întâlnite pe parcursul călătoriei, chiar dacă nu erau în program...
Monica Tomm
Monica Tomm4 ani în urmă
Am dat o stea pentru ca am ajuns, cu ajutorul bunului Dumnezeu, intregi inapoi in tara. Am facut doua calatorii cu aceasta agentie, la interval de doua luni. Prima, la Istanbul, cu un hârb de autocar, apoi, dupa doua luni, mi-am fortat norocul si am facut si a doua excursie la Kusadasi. Si, incredibil, cu acelasi hârb de autocar. Care ne-a si lasat balta, am asteptat ore in sir inlocuirea unei piese. Am revenit in tara cu greu, cu o zi intarziere. Concluzii: firma nu se respecta pe sine insasi batandu-si joc de clienti. Bani sa iasa, prostii pot calatori in orice conditii. Patronul, soferul in aceste calatorii,are o atitudine sfidatoare fata de clienti. NU RECOMAND ALEGEREA ACESTEI AGENTII DE VOIAJ!
Carmen Negrea
Carmen Negrea4 ani în urmă
Am dat o stea pentru autocarul pe care l-au folosit cei de la Rovial la excursia din Istanbul. Autocarul era vechi, noxele intrau cred prin sistemul de ventilație, aerul condiționat nu funcționa, iar la un drum de peste 15 ore am avut un singur șofer. Cazarea bună. Iar despre Istanbul va pot spune ca merită vizitat daaar cu altă agenție.
Margareta Ordean
Margareta Ordean4 ani în urmă
Recomand personalului agenției cursuri de calificare pentru lucrul cu clienții. În special d.nei Mihaela. Mai multa politețe și bunăvoința ar ajuta la păstrarea clienților și evitarea anularii excursiilor datorate neintrunirii numărului minim de turisti. Sms-urile trimise ar putea fi începute și încheiate cu o formula de politete, e o problema elementara de bun simt. O agenție pe care o voi ocoli pe viitor, cu atât mai mult ca sunt multe alte agenții competitive care prezintă mult mai multa încredere. Se pare ca Rovial nu este bine cotata nici la nivelul oficiului de turism Brașov.
Paraschivescu Elena
Paraschivescu Elena4 ani în urmă
Cea mai proasta alegere.Autocarul cu care am fost era un "congelator".Aerul condtionat functiona doar la maxim,mergeam cu geaca pe mine.Nu RECOMAND!
Ada Anghel
Ada Anghel4 ani în urmă
Personal foarte amabil. O doamna foarte drăguță care a stat si peste program pentru a ne arata ofertele.Recomand.
Hannelore Farsch
Hannelore Farsch5 ani în urmă
Un punct de lucru aglomerat. Interesant pentru cei din zona Brasovului, deoarece plecarile in tara sunt din Brasov. Are multe oferte de circuite prin tara noastra. Mai sunt multe zone care ar putea inta in circuitul turistic: cetatile din Transilvania, orasele medievale, ...
Dorina Stoicescu
Dorina Stoicescu2 ani în urmă
Inițial am discutat telefonic unde mi s-au dat toate detaliile iar la sediu am fost intampinata de aceeași persoană cu multa amabilitate.Recomand această agenție.
Locații recomandate