/Braila/Agentie de turism

Transmarian

Bloc 16 , Parter, Calea Călărașilor 71, Brăila 810237, România

Transmarian
Agentie de turism
4.2
526 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
7X56+FW Brăila, România
+40 740 635 532
transmarian.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ioana295 zile în urmă
NU RECOMAND! ZERO RESPECT PENTRU CLIENTII CARE PLATESC ONLINE, ZERO EMPATIE,ZERO FLEXIBILITATE .DACA A INTARZIAT AVIONUL, ZERO BANI INAPOI. IN SCHIMB MULTA AROGANTA SI DISPRET.
Marius Carlan
Marius Carlan2 ani în urmă
Foarte seriosi,punctuali;cel mai bun serviciu de transport din Braila.
Kalash D
Kalash D2 ani în urmă
Am calatorit Romania-anglia,iar experienta a fost dezamagitoare.In primul rand soferii nu sunt respectuosi cu clientii.Pe website se spune ca avem wifi desi nu este asa.Nustiu unde au invatat baietii sa organizeze coletele primite gata de livrare dar se arunca precum sacii de cartofi in cala de bagaj.Aveti sloganul "pentru cei ce se respecta" ,puteti explica cum este posibil ca soferii sa le spuna pasagerilor de londra ca nu intra pentru ca e aglomerat si o sa fim impartiti in 2 mini dube de 7 locuri desi erau vreo 20 si ceva de oameni de transportat.Cum este posibil ca o firma ce se "respecta" soferii lor sa le zica pasagerilor "asta e nu avem ce face o mana se spala pe alta".Acesti soferi trebuie sa invete sa isi faca datoria pana la capat si sa puna pasagerii pe primul loc.Sunt mai preocupat sa imparta tigarile intre ei.
Marius
Marius2 ani în urmă
Din păcate numai recomand aceasta companie ! Un angajat al acestei companii pe nume Boneanu Iulian are un comportament inadecvat pentru aceasta companie.
In urma unei discuții la telefon acesta a început sa aibă un ton ridicat și foarte ofensiv la adresa mea (adică a clientului !). Inainte făceam curse regulate de la Otopeni aeroport și invers, dar după “tupeul” domnului angajat al Transmarian, pe nume Boneanu Iulian NU vom mai circula niciodată cu Transmarian!
Viorica manoila
Viorica manoila2 ani în urmă
Am călătorit pe ruta Otopeni-Galați, locurile in spate fff înghesuite, nu am putut sta. Asa ca am preferat sa vin 4 ore in picioare, fără a mi se acoorda,vreun loc, o scuza din partea șoferului, firmei.... fffff cald, in general am sa evit !!!
Mihaela Chirita
Mihaela Chirita5 ani în urmă
Punctuali, buni profesionişti. Sunt mulțumită şi voi mai apela la serviciile companiei. Succes!
Maria D
Maria D2 ani în urmă
Profesionali si de incredere . Nu m.au dezamagit niciodata si sunt 8 Ani de cand calatoresc de la si la aeroportul din Bucuresti numai cu ei
Nicole Ioniță
Nicole Ioniță2 ani în urmă
Mereu ii alegem! Șoferi cu experiență, amabili, + mașini curate, asigura condiții atât vara cât și iarna!
Gicuta Vlastaru
Gicuta Vlastaru2 ani în urmă
Nu am nimic de obiectat in privinta locatiei dar.....de sarbatori am trimes un pachet in Anglia. Au ajuns intradevar cand au spus dar nu sa gasit pachetul. Cand am sunat la ei au spus ca pachetul este in drum spre alta locatie fata de ce era scris pe pachet. La intrebarea.;ce se poate face in acest caz ;ni sa raspuns foarte senin"daca ai nevoie te duci sa il ei". Locatia fiind la distanta de 5 ore de mers cu masina. Daca pe pachet eu am scris mare Londra.si pachetul din vina lor ajunge in Franta asta ar fi un raspuns?Daca ai nevoie de el te duci sa il ei?Ca se poate gresi inteleg,orice om mai greseste dar sa mai ei si in ras omul care asteapta de 10 ore un amarat de pachet si sa primeasca in schimb jicniri asta nu mai e de inteles. Personal am pus o singura data pachet la firma respectiva dar sunt foarte sigura ca va fi pentru ultima data. Imi pare rau,nu vreau sa supar pe nimeni dar asta e parerea mea.
Locații recomandate