/Botosani/Agentie de turism

FABY TRANS

Strada Mihail Kogălniceanu, Botoșani, România

FABY TRANS
Agentie de turism
4.2
126 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PJPX+GC Botoșani, România
+40 749 045 710
faby-trans.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioan galca
Ioan galca2 ani în urmă
Mi-am făcut treabă cu ușurință...am fost preluat rapid de către personal
Ilie Braisteanu
Ilie Braisteanu2 ani în urmă
Personal calificat de nota 10
Constantin Poboroniuc
Constantin Poboroniuc2 ani în urmă
Bună ziua.
Cunos și colaborez cu firma Faby Trans din anul 2007.
Ce pot spune? A existat o bună colaborare dar au fost și erori din partea firmei. De 2 ori mi-au adus coletul doar după 2 săptămâni în care l-au purtat Suceava - Milano (cascina Gobba) și restul Italiei, retur la Botoșani - Milano cascina Gobba. Am înțeles de 2 ori că se poate întâmpla.
Dar săptămâna asta Faby Trans are tupeul și de a spune minciuni. Am programat din timp cu 2 săptămâni ridicarea unui colet de la Suceava ,,nu Burdujeni" și surpriză, au plecat fără coletul meu.
Dar pot spune că pe această cale le mulțumesc din suflet că doar numai așa am cunoscut o altă firmă mult mai serioasă și pe deasupra ridică coletul de acasă și duce și la destinație, nu trebuie făcut deplasări lungi cum pretinde Faby Trans.
Faby Trans vă doresc ca succesul vostru să continue.
Ramona Andreescu
Ramona Andreescu4 ani în urmă
Chiar zero... Dacă aveam posibilitatea. Este a patra oara când se încurcă pachetele sau le uita în tara. Sun la biroul firmei... Număr telefon găsite net.... Și mi spune tanti care răspunde la telefon ca nu știe despre ce e vorba pt ca ea este acasă. Eu nu aveam nr ei personal.. Eu sunase la firma de curierat. Și foarte revoltata îmi spune sa rezolv problema pachetelor cu șoferii. Ea de ce este pusa acolo? Sunt în jur de 15 ani de când folosesc serviciile firmei faby trans pt pachete.. Dar ca în ultimul an nu a fost niciodată. Plus și gradul de nesimțire cu care ți se răspunde la tlf de la,, birou,,
Șoferii politicosi și au cerut scuze. Dar tanti mi a închis tlf în timp ce vb cu ea. Mereu găsesc scuza ca era șoferul noi și nu a știut. Școlarizați șoferii dacă nu știu și nu i mai schimbați non stop. Ca va știu de firma serioasa!!!!!! Repet, șoferii super politicosi.....
,
Ovidiu Nechifor
Ovidiu Nechifor4 ani în urmă
Soferi f.de treaba in special dl Marius care a stat vreo 4 ore intr-o parcare in Southampton ca sa ma ia de acasa, el fiind plecat spre alta destinatie si apreciez gestul lui totodata drumul a fost foarte rapid si soferi profesionisti nu au avut nici o greseala in trafic ,pe viitor voi apela cu increase la firma Faby Trans si va voi recomanda si la alti prieteni.
Ionut Bodringa
Ionut Bodringa6 ani în urmă
Din cate am auzit ca pe ruta italia ar fi ok dar acum 2 ani am venit acasa din anglia si vreau sa va zic ca nici caldura si nici un casetofon nu avea masina aia,dupa ce intram in Romania se strica si masina soferul saracu nu stia ce sa fac fiind 4 dimineata.Am sunat la seful acestei firme in dimineata aia si a ziso fara nici o rusine nu ma intereseaza sa se ocupe soferul care e acolo ca el nu are nici o treaba.macar nu a avut bunul simt sa ii zica soferului sa ne cazeze pe undeva prin preajma,a precizez era 20 decembrie(ger).Am pus toti mana de la mana am lasat bagajele in masina si am mer cu o masina inchiriata la timisoara ca sa stam pe acolo undeva pana repara soferul masina.Jalnic tare
Alin Simionovici
Alin Simionovici2 ani în urmă
Firma cu oamenii de încredere ,am trimis de multe ori fara a întâmpina probleme de vreun fel.Ruta directa ,rapid la preturi ok.
Daniela Puiu
Daniela Puiu2 ani în urmă
O firma plina de lucratori atenti si sufletisti, brava baeti va doresc multa sanatate si putere de munca si sa ramineti mereu asa.
Locații recomandate