/Bistrita nasaud/Agentie de turism

Cazare Baile Figa

Strada Baile Figa, Aleea 4, Nr. 163, Figa 425102, România

Cazare Baile Figa
Agentie de turism
4.2
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5675+WP Figa, România
+40 756 417 640
cazarebailefiga.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Clau negru
Clau negru2 ani în urmă
Este al treilea an la rand de cand vin la Baile Figa si am sa aleg si in continuare acest loc pentru petrecerea concediului. Complexul balnear dispune de multe facilități: plaja cu nisip si iarba, sezlonguri, teren de tenis, apa dulce si sărată, tratament cu namol. Recomand pentru cazare Casutele Sebastian. Casutele Sebastian se află chiar la intrarea in stațiune, conditiile din căsuța sunt extraordinare (pat dublu, lenjerii curate, frigider, baie proprie, ventilator iar in curte loc pentru facut grătare). Domnul Sebastian raspunde cu cea mai mare promptitudine tuturor nevoilor clientului, este amabil si ospitalier. De abia astept sa revin la Băile Figa si la Căsuțele Sebastian!
Mari Maricica
Mari Maricica2 ani în urmă
Baile Figa este locul ideal de petrecere a concediului atat cu familia cat si cu prietenii.Am fost impresionata de ceea ce am gasit acolo: pesajul este unul de vis, stațiunea este foarte frumos amenajata, sunt piscine cu apa dulce, apa sarata, tobogane, sezlonguri.Aici te poti relaxa si distra in acelasi timp. Cazarea am avut-o la Căsuțele Sebastian. Căsuțele Sebastian sunt cele mai apropiate de intrarea in stațiunea Baile Figa, sunt foarte curate, dotate cu tot necesarul(televizor, frigider, baie proprie, ventilator, curte unde poti face gratare si loc unde poti lua masa).Domnul Sebastian este un domn minunat, profesionalismul de care da dovada, amabilitatea, ospitalitatea si felul in care raspunde la orice nevoie a clientului, toate acesta fac ca sejurul sa fie foarte placut.Recomand pentru cazare la Baile Figa , Căsuțele Sebastian. Cu siguranță revin la Baile Figa, la Căsuțele Sebastian!
Nicoleta Cherechesiu
Nicoleta Cherechesiu2 ani în urmă
Am întâlnit oameni mulțumiți, copii veseli și apă curată, o ambianță civilizată, demna de o stațiune europeană. Există și bazine cu apă sarată, terapeutică. Nu am fost in calitate de client sau turist, ci de jurnalist. O impresie buna. Fotografiile vorbesc de la sine.
Iulia Claudia
Iulia Claudia2 ani în urmă
Am fost in concediu la Baile Figa si am fost foarte placut impresionată de ce am gasit acolo : piscinele cu apa dulce, cu apa sarata, salina, sezlonguri, si locuri unde sa iei masa. Cazarea am avut-o la Casutele Sebastian si am fost foarte multumită. Casutele sunt foarte curate si sunt cele mai aproape de intrarea in statiune.De asemenea sunt dotate cu tot necesarul.M-a impresionat amabilitatea, ospitalitatea si profesionalismul domnului Sebastian.o sa mai revin la Baile Figa si cu siguranta ma voi caza la Casutele Sebastian in continuare
Rodica negru
Rodica negru2 ani în urmă
Am ales și anul acesta să îmi petrec concediul la Baile Figa și am fost din nou foarte încântată de alegerea făcută.Complexul balnear este frumos amenajat și curat, dispunând de multe facilitati atât pentru adulți cât și pentru copii.Recomand Căsuțele Sebastian pentru cazare, eu ma cazez la aceste casute de trei ani și sunt foarte mulțumită de condițiile de aici. Căsuțele sunt foarte curate și dotate(pat dublu,frigider, baie proprie,ventilator, terasa).Într-un cuvânt, condițiile sunt excepționale. Domnul Sebastian este un domn de nota 10,amabil și ospitalier. Cu siguranta revin la Baile Figa și la Căsuțele Sebastian!
Cosmin Moldovan
Cosmin Moldovan4 ani în urmă
E un loc minunat, relaxant păcat că nu se întreține curățenia. Apa e curată mai puțin în raul leneș.
Daniel gradinariu
Daniel gradinariu5 ani în urmă
Foarte frumos și elegant , condiții super, preț pentru toate buzunarele , apă rece, termală și sărată decembrie EXTRAORDINAR!!!
MARIUS Darbană
MARIUS Darbană5 ani în urmă
Este super frumos .Doar ca apa din majoritatea bazinelor este destul de rece
Locații recomandate