/Bihor/Agentie de turism

Saphir Travel

Strada Corneliu Coposu 1, Oradea, România

Saphir Travel
Agentie de turism
4.9
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3WFF+CR Oradea, România
+40 740 306 777
turismoradea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Nicoleta
Diana Nicoleta2 ani în urmă
Am primit cele mai bune oferte de la ei. Vom ramane fideli agentiei Saphir Travel.
Horj Corina
Horj Corina4 ani în urmă
In ultimii ani, toate concediile noastre au fost recomandate de catre Saphir Travel. Sfaturile lor ne-au ajutat intotdeauna sa luam cele mai bune decizii. De fiecare data totul a fot mai mult decat perfect. Asteptam cu nerabdare concediul din 2020, tot cu Saphir Travel. Cu siguranta - sunt cei mai buni!!!
Marcel Cozma
Marcel Cozma4 ani în urmă
Subsemnatele Verber Doina si Maria Clonda, am apelat la agentia de turism Saphir Travel/ SC Melaluc Srl Oradea cu domiciliul in str.Corneliu Coposu nr. 1 pentru a contracta o excursie in Antalya, Turcia.Ni s-a oferit o saptamina all inclusive, hotel 5 stele (e adevarat, cu specificatia ca asta in Turcia inseamna cam 3 stele la noi) la pretul de 545 euro/persoana. la hotel Armir, Kemer. Nu am fost informate de ceea ce ei, la agentie stiau bine datorita review-urilor postate pe internet de toti cei care au fost acolo: e cel mai prost hotel din zona, 2 stele cu indulgenta, hotelul murdar fara telefon in camera, fara wifi, mincarea necomestibila etc.
Am mers personal la agentie sa le spun ca era de datoria lor sa ne previna si sa fie sinceri despre ceea ce ne asteapta. Au raspuns nepoliticos, necivilizat, au strigat la mine ca eu sint de vina ca m-am zgircit la bani(?)si ca daca plateam 1500 euro aveam alte conditii etc. Sincer, nu as mai merge acolo nici pe gratis.
Consideram ca ar fi de datoria agentiei sa se informeze la fata locului despre ce vinde si sa informeze corect clientii, nu sa vinda orice doar sa faca profit si deasemenea consideram ca ar fi de datoria lor sa ne despagupeasca pentru neplacerile suferite si ca ne-au stricat vacanta.
Va rugam sa investigati aceasta agentie ca activitate si comportament fata de clienti.
Oana adelina
Oana adelina4 ani în urmă
Profesionisti si profesionalism!
Cele mai frumoase vacante pt gustul si stilul fiecarei familii ! ❤️ Sfaturi pt destinatia perfecta care vi se potriveste cel mai bine! ❤️
Recomand!
Viorica Caprar
Viorica Caprar4 ani în urmă
Profesionalism si servicii ireprosabile ! Oricand as pleca intr-una din destinatiile propuse de Saphir Travel!
Kalynuta Fresea
Kalynuta Fresea4 ani în urmă
Recomand cu încredere sa apelați la aceasta Agenție, niște oameni deosebiți, atenți la fiecare detaliu, abia așteptăm următorul concediu. 🌹🌹🌹
Marioara Farcas
Marioara Farcas4 ani în urmă
Una dintre cele mai bune agenții de turism. Foarte mulțumită de serviciile oferite de Agenția Saphir Travel
Serban Popescu
Serban Popescu5 ani în urmă
Îi recomandăm pentru profesionalismul de care dau dovada. Toate excursiile achizitionate de la ei au fost reusite. Sunt oameni minunați.
Locații recomandate