/Bacau/Agentie de turism

Christian Tour Bacau

Nr., Strada Erou Gheorghe Rusu, Bacău, România

Christian Tour Bacau
Agentie de turism
4.2
80 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW77+J9 Bacău, România
+40 234 525 298
christiantour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ligia Margareta Enache
Ligia Margareta Enache2 ani în urmă
A fost amabila si a raspuns mai repede la telefon decat Iasul, dude am asteptat 40 de minute in telefon si nu a raspuns nimeni.
Bernevic constantin
Bernevic constantin2 ani în urmă
Merg in vacanta de multi ani cu Christian Tour Bacau, de cum intrii iti dai seama ca ei stiu deja ce fel de vacanta iti doresti.Anul trecut cand au inceput restrictiile covid eram de 7 zile in Mexic, au tinut legatura cu mine si au reusit sa ma aduca acasa in timp si bine
Balan Mircea
Balan Mircea4 ani în urmă
Este o agentie de turism amplasata aproape de zona centrala a orasului. Consultantii de turism sunt amabili si iti ofera toate informatiile necesare pentru alegerea unui sejur in tara sau in strainatate. In aceasta perioada chiar fac reduceri pana duminica cu ocazia Black Friday. Preturile sunt ceva mai mari decat la alte agentii similare. Merita sa ii vizitati pentru un sejur de calitate si siguranta rezervarii.
Vasile Semacovschi
Vasile Semacovschi2 ani în urmă
Agenție de turism superprofesionistă cu oferte tentante!
Denisa foamete
Denisa foamete2 ani în urmă
Emoții mari,dezamăgire și mulți nervi odată ajunși în aeroportul din Corfu. Suntem informați sec ca hotelul nostru este închis dar ni se oferă cazare în alt hotel similar. Stupoare!!! Se afla la 35 km de localitatea mult dorita, cu plaje bine alese,... pe celalalt mal al insulei. Sunând disperați la agenția din Bacău,suntem puși în legătură telefonica cu un barbat care sub pretextul ca conform contractului, ne oferă o cazare similara și ca nu avem încotro. Intr-o zona sub orice critica, lângă un lac banal... departe de singura plaja la mare, o zona comercial-industriala și ca nu avem ce sa-i facem legal.
Deci... ATENȚIE MARE, CONTRACTUL NU REPREZINTA NIMIC!!! Ei pot schimba și în ultima zi efectiv locația mult visata,aleasa cu grija și nu veți fi anunțați. Hotelul era închis din primăvară iar ei știau dar nu au spus nimic... nici chiar cu 3 zile înainte de plecare când am fost la sediu si totul era ok.
Dupa mulți nervi și scandal am fost nevoiți sa plătim o diferență destul de mare ca să obținem cazare la alt hotel în zona mult dorita conform contractului. ACOLO AM AFLAT CA ȘI ALTE CUPLURI AU PĂȚIT LA FEL!!!
Vladu Vld
Vladu Vld2 ani în urmă
CHRISTIAN TOUR BACAU ITI SCHIMBA LOCATIA CAND AJUNGI IN AEROPORT CORFU ! Consternat aflu in aeroport ca suntem cazati in alt hotel,in alta localitate si asta nu doar in cazul nostru.Din ce am mai citit pe un grup facebook despre vacante in Grecia sunt foarte multe cazuri si in anii trecuti. Nu recomand !! Sunt a doua oara patit...cu nesimtire isi rezerva dreptul sa schimbe conditiile.contractului.dupa bunul lor plac sau cand calculele le dau cu virgula. August 2020
CAMELIA COLBEANU
CAMELIA COLBEANU2 ani în urmă
NU RECOMAND aceasta agentie,sint neseriosi si nu colaboreaza cu clientii. Am scris multe emailuri catre ei si am primit doar un raspuns favorabil pentru ei. Am revenit la ei cu emailuri si nimic...parca trimit in gol acel email.
Catalin Popa
Catalin Popa2 ani în urmă
Numai prin această agenție de turism îmi fac vacantele. Este de nota 10. Nu am avut probleme iar la destinație am găsit întotdeauna ce mi s-a prezentat. Mulțumesc Christian Tour!
Locații recomandate