/Arad/Agentie de turism

SUNNY TOURS

Bulevardul Revoluției nr 104, interfon 12, Arad 310099, România

SUNNY TOURS
Agentie de turism
4.9
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58C8+75 Arad, România
+40 755 458 356
sunnytours.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Romina Pasca
Romina Pasca2 ani în urmă
Am avut parte, ca in fiecare an de o vacanta de neuitat, datorita voua. V-ati dat peste cap ca sa ne fie noua bine, in contextul pandemiei si al schimbarilor frecvente datorate acesteia, si noi apreciem foarte mult toata munca si interesul care vi-l dati. Tot timpul apelam la voi cu incredere, deoarece stim ca vom avea parte de cea mai faina vacanta. Multumim pentru tot!
Irina Mirela
Irina Mirela2 ani în urmă
Recomand cu încredere Sunny Tours! Tocmai ce ne-am întors dintr-o minunata vacanta în Turcia. Totul la superlativ! Mulțumim echipei pentru promptitudinea, suportul și implicarea de care ați dat dovada atât înainte de plecarea în concediu, cât și pe durata lui. Totul a decurs perfect, fără incidente neplăcute. Va mulțumim ca ne-ați ajutat sa avem o vacanta memorabila!
Deni B
Deni B2 ani în urmă
Recomand cu drag Sunny Tours, o agenție implicată, serioasă și promtă. Am rezervat vacanța noastră cu această agenție anul acesta, a fost primul an, dar cu siguranță viitoarele vacanțe le vom rezerva tot cu ei. O agenție superioară multora agenții mai mari. Am avut parte de un concediu de vis, începând cu plecarea, până la revenirea în țară. Mulțumim!
RENATO MOCA
RENATO MOCA2 ani în urmă
Recomand cu incredere agentia de turism Sunny Tours! Totul este foarte bine organizat, orice detaliu bine pus la punct! Am beneficiat de foarte multe sfaturi utile din partea agentiei, care ne-au usurat calatoria si sejurul! Multumim mult pentru tot! ...
Carmina ramona
Carmina ramona2 ani în urmă
Recomand cu drag Sunny Tours ,dau dovadă de amabilitate, răbdare,promtitudine ,o bună consiliere si profesionalism!
multumesc !
Anemari Batea
Anemari Batea2 ani în urmă
Hello iubitico, a fost extrem de frumos pt ca am fost noi 4 in primul rand, cazarea a fost de vis, camera mare, luminoasa, racoroasa, cu vedere spre mare, etaj 1, mancarea foarte buna, gustoasa, diversificata, fructe multe si de calitate, peste non stop, vinuri bune, la restaurantele a la carte am fost la cel italian, super multumiti, singura problema a fost ca erau pietre multe si mari in mare, puteai intra doar cu papuci anume, in schimb si asa noi al luat o k pe un plus si s-a facut snorkeling, am adus arici de mare si stelute de mare acasa. Multumim mult.
Alina Budiu
Alina Budiu2 ani în urmă
De 7 ani, tot aceeași agenție o alegem pentru concedii! ❤ Receptivi la dorințele clienților, disponibili la explicații și recomandări!

⭐⭐⭐⭐⭐
Sebastian Penyacsek
Sebastian Penyacsek2 ani în urmă
De 5 ani de când sunt client Sunny Tours am avut parte de cele mai frumoase și "insorite" vacanțe! Profesionalismul, implicarea și răbdarea cu fiecare client in parte sunt cartea de vizită ce recomandă aceasta agenție de turism. Mulțumesc SUNNY TOURS!
Locații recomandate