/Alba/Agentie de turism

EOSTAR

Calea Moților 3, Alba Iulia 510134, România

EOSTAR
Agentie de turism
4.5
25 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
3HFH+6W Alba Iulia, România
+40 735 520 739
eostar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sauleanu nina174 zile în urmă
Am călătorit cu Eostar in ultimi ani, experiențe unice în viață, datorita itinerariilor și destinațiilor propuse de agenție...de curând m-am întors din incredibila Indie, nu știu cum reușesc dar de fiecare data sunt la sufletul meu și al colegilor de călătorie...se întrec mereu pe ei...ghizi și însoțitorii de grup cu un nivel înalt de pregătire profesională și pun mult suflet în ce fac.Cu greu reușim să ne despărțim de ei...Am dejat o noua destinație cu ei in 2024...Eostar esti o agenție de nota 20...mult succes in continuare...
Iolanda Gligan
Iolanda Gligan2 ani în urmă
O excursie de neuitat!Oameni minunați, locuri minunate.
Mihaela Borcan, însoțitorul de grup, un om de nota 20, iar Mohamed, egiptologul grupului... extraordinar!
Aș repeta acesta experiență, în aceeași formulă, la infinit.
Vă mulțumim!
Olimpia Urs
Olimpia Urs2 ani în urmă
Am revenit din Egipt!
Nu stiu cu ce sa incep...dar se cuvine cu multumiri pentru organizarea acestei minunate incursiuni intr-o lume si civilizatie cu totul aparte.
Trebuie sa adaug ca grija pentru toate detaliile organizarii excursiei a facut din aceasta, cel putin pentru mine, un adevarat eveniment. Adaug multumirilor felicitari pentru modul cum am fost preluati, inca din aeroport, de Alexandra. Este o persoana cu calitati umane si profesionale deosebite! Dumneavoastra aveti un colaborator valoros iar noi am castigat o prietena, care ne-a facut calatoria in Egipt cum nu se putea mai agreabila!
Pentru toate acestea, va multumim si va felicitam!
Cu cele mai bune ganduri,
Olimpia Urs, Bucuresti
Marcela Clonda
Marcela Clonda2 ani în urmă
Aș dori să vă mulțumesc pentru minunata excursie în Tunisia 18 iunie 2021. Felicitări pentru organizare și pentru fericita inspirație de a o include în echipa dumneavoastră pe Alexandra. Un om de mare valoare morală și deosebit de bine pregătită pentru sarcina deloc ușoară de însoțitor grup. Sper că o voi întâlni și cu alte ocazii dar sunt nerăbdătoare să-i cunosc și pe ceilalți însoțitori grup de la EOSTAR.
Florin Liea
Florin Liea2 ani în urmă
Ar trebui să vă interesați de condițiile în care urmează a își petrece sejurul turistul care cumpără vacanță de la compania dumneavoastră! Nu este normal ca în ofertă sa faceți totul sa pară fabulos când în realitate este total diferit! Ori nu știți unde trimiteți turiștii Ori nu vă pasă... important e că au plătit!
Eugenia Bocioaga
Eugenia Bocioaga4 ani în urmă
Împreună cu sora mea ne-am intors din Iordania pe 17.03.2020 si vrem sa multumim întregii echipe Eostar, Mihaelei si nu in ultimul rand minunatului nostru ghid, domnul Adel. A fost un concediu minunat, unde am apreciat profesionalismul si modul impecabil in care au fost rezolvate problemele.
Multumim ca ne-ai adus in tara, cu eforturi financiare suplimentare, in bune conditii si sănătoși.
Iordania e o tara minunata care merită să fie vizitată.
Abia astept sa plec la toamna in Egipt si cu ajutorul bunului Dumnezeu sa fim sănătoși și sa trecem peste aceste momente dificile.
Claudia Bauer Ölert
Claudia Bauer Ölert5 ani în urmă
O calatorie minunata ,conceputa cu mult profesionalism si ghidata cu omenie si un extraordinar bun simt.
"Japonia ciresilor infloriti" imbina modernul cu traditia ,Sakura cu muntele Fuji si comprima armonios spiritul nipon.Multumesc ,Andrei pentru un vis implinit!
Georgeta Dragusin
Georgeta Dragusin2 ani în urmă
Cu Eostar am avut cea mai frumoasa excursie din viața mea, in Madeira. Totul a fost peste așteptări, de aceea, mi - au rămas în suflet, Mara și Ion, iar D na Aura, ca inițiatoare, deosebit de caldă sufletește, merită aprecierea mea maximă. Vă mulțumesc mult, mult și de-abia aștept să mai fac parte dintr-o serie de excursioniști ai acestei agenții cu oameni deosebiți și profesioniști! Vă apreciez! 💓
Tania Bogdan
Tania Bogdan2 ani în urmă
Este o agenție de turism extrem de serioasă
Locații recomandate