/Alba/Agentie de turism

Cazare Arieseni - Pensiunea Casa Motului

DN75 33, Arieșeni 517040, România

Cazare Arieseni - Pensiunea Casa Motului
Agentie de turism
4.6
953 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
FPHJ+RX Arieșeni, România
+40 743 040 556
casamotului.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Manole Malai
Manole Malai2 ani în urmă
Am fost cazati 2 nopti intre Craciun si Revelion, 2 adulti si un copil. Am doar cuvinte de lauda pentru tot ce au de oferit. In primul rand ospitalitatea personalului, sunt oameni super de treaba. Chelnerita Bianca este super 😊. Camera are tot ce trebuie, caldura, a fost super. Meniul din restaurant este simplu si util, se serveste tot ce contine lista. Țuica si limonada din partea casei sunt un gest frumos. Recomand cu incredere celor ce doresc un sejur linistit la munte!
Blanka Mazuch
Blanka Mazuch2 ani în urmă
Gazde primitoare, mancare gustoasa...ne-am simtit f bine....toate cerintele noastre au fost indeplinite promt ...locatie superba si camere spatioase, curate..
Diana Nicoleta Paros
Diana Nicoleta Paros2 ani în urmă
Voi vorbi doar despre mancare.
Daca aveti macar un dram de gust in cele culinare, nu recomand sub nicio forma!!! Sunt magazine alimentare in zona, mergeti acolo si va multumiti cu un sandwich ad hoc. Mancarea este horror, voiam sa spun ca e printre cele mai proaste pe care le-am incercat, dar nu, nu imi amintesc sa-mi mai fi batjocorit vreodata pupilele, simtul olfactiv si papilele gustative, in asemenea hal. In afara
de ciolanul din varza, care este cumparat gata de la vreo pravalie, in rest totul e fara gust, zeama lunga si tot asa… nu am cuvinte. Im rest, ce sa spun, nu am beneficiat si de cazare, dar restauramtul arata bine. Pacat…… daca nici aici nu se gateste….. voi da o stea, desi nu merita nici atat.
Marius Serban
Marius Serban2 ani în urmă
Nu am stat cazați la pensiune, am luat in schimb masa de oranz.
Am ales locația pe baza recenziilor pozitive găsite pe internet și sincer, nu înțeleg de unde atâtea recenzii pozitive despre mâncare, pentru noi a fost una dintre cele mai proaste mese servite in ultimii ani, supa de faina cu taitei, este de fapt supa instant fara nici o urma de carne și nu exagerez absolut deloc !
Felul principal a fost ciolan cu varza, in fapt ...VARZA multă fara gust și 3 bucatele de ciolan !
Servirea a fost OK, dar la final și domnișoara ospătar a dat cu mucii in fasole, venind cu o nota de plata scrisă de mâna, fara nici un anter al unității și fara sa aibă Atașat un bon fiscal !
Per total, recomand cu tărie sa evitați acest stabiliment, dacă in viața de zi cu zi mâncați și altceva de at Fast food !
Olga Tarchila
Olga Tarchila2 ani în urmă
Un weekend spontan a ajuns să fie o vizită în poveste. Aspectul pensiunii reamintește căsuțele din pădurea neagră. Interiorul cu mobilier din masiv de lemn, picturi, șemineu, structura vizibilă a grinzilor de susținere. Atmosferă foarte primitoare și confortabilă "ca acasă", proprietarii sunt foarte prietenoși și ospitalieri.
Hui razvan
Hui razvan2 ani în urmă
Privelistea este foarte frumoasa. Pensiunea este inconjurata de brazi facandu te sa te simti ca intr-o poveste. Personal primitor si prietenos iar mancare specifica zonei este excelenta , pensiunea dispune deasemenea si de multe sortimente de bautura de casa. Pe langa toate acestea, pensiunea este doar la 6 km de partie.
Simona Morar
Simona Morar2 ani în urmă
Servire impecabila, mancarea foarte gustoasă.. noi am fost doar sa mancam...asa cava recomandam sa mergeți măcar o data sa mâncați ...
Ioan Nicula
Ioan Nicula2 ani în urmă
Superbă locație, oameni extraordinari, mâncare bună. Cu siguranță vom reveni. Recomand cu încredere.
Locații recomandate