/Vrancea/Agent de catering

Intim

nr. 2, Strada Nicolae Bălcescu, Focșani, România

Intim
Agent de catering
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P52H+2J Focșani, România
+40 237 230 021
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–23
Marți: 10–23
Mirecuri: 10–23
Joi: 10–23
Vineri: 10–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 10–23
Scrie o recenzie
Emilian Marchidanu
Emilian Marchidanu2 ani în urmă
Am mâncat de ziua Unirii, 24 ian 2022. Exterior nemăturat, meniu rupt, interior modest, ornat cu plante uscate și friguros. Mâncarea: ciorbe de văcuță, supă cremă, paste quatro formagi și șnițel de pui cu cartofi prăjiți, pâine călduță, toată mâncarea foarte gustoasă, felicitări bucătarului!
Alina Morosan
Alina Morosan2 ani în urmă
Recomand! Mancarea este foarte bună. Porțiile sunt mari, ospatarii drăguți și amabili, iar preturile rezonabile. Sigur o sa mai revenim.
Daniela Bucur
Daniela Bucur2 ani în urmă
Bună seara!
Azi am comandat la domiciliu de la restaurantul Intim două pizza , 2 porții de stripsuri de pui, 2 porții de cartofii casei. Pizza ok, stripsurile acceptabile , însă cartofii ....probabil de ieri, uscați, înegriți și îmbibați în ulei, clar reîncălziți, de câte ori nu știu. Recunosc cu ușurință acești cartofi care erau delicioși!Sosul de usturoi pe care nu l-am cerut era un fel de iaurt diluat cu ceva, numai gust de usturoi nu avea.
Dezamăgitor însă este că această comandă era pentru copii, care nici nu s-au atins de ei. Urât!
Ce mai contează că suntem clienți de ani buni ai restaurantului, pentru că disprețul este direct proporțional cu aceștia.
Ok, azi 13 octombrie a fost ultima comandă la restaurantul Dvs!
Ciobanu Liviu
Ciobanu Liviu2 ani în urmă
Restaurantul este retras si are mancare ok. Noi am apreciat inghetata de branza. Insa serviciile lasa de dorit. Au o politica acum, in plin val de infectari de a scana pentru certificat, insa pe noi ne-a lasat sa intram fara sa mai scaneze (eu. sotia si copilul). Apoi ni s-a spus ca toti clientii au fost verificati de certificat verde. Cand am intrebat daca chelnerii sunt vaccinati, ni s-a spus ca nu toti si cel ce ne conducea la masa a recunoscut ca nici el nu e vaccinat. Am plecat suparati si nedumeriti. Cum e posibil sa ceri clientilor certificatul verde si personalul sa nu-l detina. Ca intr-un film prost... o stea nemeritata aveti de la mine. Si ca un plus, nu serveau la terasa desi era cald si alte restaurante serveau.
Cristian
Cristian2 ani în urmă
Locație intimă, liniștită, ferită de aglomerația de la stradă. Preparatele extrem de gustoase. Personalul a fost extrem de amabil iar servirea a fost una extrem de rapidă și ireproșabilă.
Enes Yilmaz
Enes Yilmaz2 ani în urmă
Am cerut șervețele și mi-au adus șervețel folosit.Au pus la nota 100 de lei în plus.Mancarea a fost rece.Am comandat un platou cu pui și a durat 45 de minute sa vina.M-a durut burta 3 zile.Nu recomand nici la dușmanii mei
Berfin Yilmaz
Berfin Yilmaz2 ani în urmă
Personal varza, nu stie ce inseamna pacentta.... ptr ospatar este branza, dar este sunca de porc.... foarte scump... mancarea varză.... nu recomand...nu merita nici o stea...
Camelia A
Camelia A2 ani în urmă
As dori sa acord 5 stele dar ,deocamdata terasa e inchisa, din pacate si ar fi un mare atu sa se poata servi si afara .
Locații recomandate