/Suceava/Agent de catering

Pizza Luca

Bulevardul George Enescu 44, Suceava 720247, România

Pizza Luca
Agent de catering
4.3
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6RP+XV Suceava, România
+40 786 924 759
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–21
Marți: 6–21
Mirecuri: 6–21
Joi: 6–21
Vineri: 6–21
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Gabriel Ceobanasu
Gabriel Ceobanasu2 ani în urmă
Nu are produse preparate diversificata ,lipsesc cu desăvârșire, ni sunt gata de livrare,aștepți câte 15 minute pentru fiecare produs nefăcut.
Fabian Boiciuc
Fabian Boiciuc2 ani în urmă
Cel mai bun raport pret/calitate (si marimea pizzei) din Suceava
About life
About life2 ani în urmă
Nu recomand! E bataie de joc! Am comandat 3 portii de clatite cu ciocolata si banane la ora 19:45, iar comanda ne-a sosit la masa la ora 20:35, in conditiile in care pe un alt client l-a servit inainte noastra cu pizza, desi comandase dupa noi. Clatitele au fost reci si fara banane! Nu ne-a anuntat inainte ca nu avea banane si ni le-a adus doar cu ciocolata. Dupa 50 minute si comanda gresita? Nu recomand!
Alexandru Belei
Alexandru Belei2 ani în urmă
Bun
Gustos
Personal drăguț!!!
Respect pentru tineri amabili!
Mihaela Onesim
Mihaela Onesim2 ani în urmă
Pizza foarte bună dar servirea lasă de dorit: am comandat 2 pizza, 1 suc si o cafea mica fara lapte. Am primit 1 pizza, 1 suc si o cafea mare cu lapte. Apoi cer o cola zero, imi aduce cola normala. Nota de plata: 2pizza etc. Sper ca nu se intampla des...
Daniela Vranau
Daniela Vranau2 ani în urmă
A fost oribil! Ospătarii povesteau și râdeau, a trebuit să-i "deranjăm" noi într-un târziu,să ni se ia comanda.Ne văzuseră, am intrat în fața lor și i-am salutat.Unul dintre ei își scărpina mereu sprâncenele și nasul.Unul din sosurile pentru pizza era pe jumătate consumat, mai fusese pe la un client, cel puțin.Am cerut altul.Deși eram două persoane, am primit doar un tacâm.Am mai cerut unul.Ospatarul s-a plimbat cu el pe la alte mese și apoi a venit la noi.Am început să mâncăm, dar în scurtă vreme au început să trepideze masa, sticlele de suc, solnițele, toate pe fondul unui zgomot stresant.Femeia de serviciu ne-a zis că e de la cuptor și hotă, dar că putem să ne mutăm la altă masă.Am mâncat cu noduri, am plătit și am fugit bucuroși că filmul absurd s-a sfârșit, plus că ne-am jurat să nu mai intrăm acolo niciodată.
Onut
Onut2 ani în urmă
Produse proaspete gen fast food, dar o calitate mai bună decât produsele congelate din rețelele consacrate.
Ioan Dan
Ioan Dan2 ani în urmă
Localul este destul de spatios, amenajat modern. De când cu masurile pentru prevenirea infectarii cu Covid 19 gasesti loc cam tot timpul.Pizza este gustoasă si destul de mare.Minusul ar fi ca nu fac livrari la domiciliu iar prin intermediul aplicatiilor gen Food Panda se percepe taxa.
Locații recomandate