/Satu mare/Agent de catering

Aeroportul Internațional Satu Mare

Soseaua Satu Mare - Zalau Km 9.5, Satu Mare 447024, România

Aeroportul Internațional Satu Mare
Agent de catering
4
174 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PV4J+HG Satu Mare, România
+40 261 768 640
aeroportulsatumare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gheorghe Cupse
Gheorghe Cupse2 ani în urmă
Trebuie o mai buna organizare :la sosire separați vaccinații și cei testați de ceilalți. Am stat la sosirea din Londra aproape doua ore deoarece toți erau grămadă
Delia Roxana
Delia Roxana2 ani în urmă
Experienta noastra nu a fost tocmai placuta aici! Personalul ar trebui sa fie mai bine informat in legatura cu conditiile impuse de alte tari in legatura cu situatia covid-19 privind copiii.
Beáta Körtvélyessy
Beáta Körtvélyessy2 ani în urmă
Cred ca aici s-a oprit timpul prin anii 1950.
Deci sub orice critica. Totul vechi, lasat in paragina. Si noi vrem strainatate. 😟
Calin Mihai
Calin Mihai2 ani în urmă
Servicii bune. Personal amabil ,îndrumări exacte. Recomand a zbura spre destinațiile dorite și un de sunt curse. Curățenie impecabila.
Bandura Janos Jozsef
Bandura Janos Jozsef2 ani în urmă
Este Aeroportul care face legătura cu Capitala țării și cu câteva orașe din Europa.Respectiv:Frankfurt,Műnken,Londra și Paris
Constantin Daraban
Constantin Daraban2 ani în urmă
Jenant! Conducerea aeroportului si politia de frontiera muncesc pt Wizzair, care tocmai ce a considerat sa ne debarce la Satu Mare in loc de Iași si sa ne imbarce in autocare. Asa ca in loc de 17.30 ora sosirii programata la Iasi, vom ajunge (probabil) la ora 11 a doua zi. Nu am mai pomenit ca politia si membri ai aeroportului sa urce in autocare, sa faca liste si sa raporteze catre Wizzair ca au mai "rezolvat" o problema din sarcinile trasate de acesti stapani!
Ioan Magdau
Ioan Magdau2 ani în urmă
Servicii de calitate medie dar este o alternativă bună fiind aeroportul cel mai apropiat.
VONEk
VONEk2 ani în urmă
am mers dupa cineva si am stat peste 15 minute. eram constient ca va trebui sa platesc. cand ajung la bariera vad ca nu se poate plati acolo ci trebuie sa ma intorc cu masina pana la intrare la automat. va dati seama ce coada s-o facut in urma mea. tehnologie de 2 bani. apropo TAXIURILE cer sume uriase de bani auzeam doar cifre de randul sutelor pana la distante apropiate. toti is mana in mana, asta e romania..
Locații recomandate