/Neamt/Agent de catering

Restaurant Kapri

Aleea Ştefan cel Mare 147, Roman 617246, România

Restaurant Kapri
Agent de catering
4.3
309 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WWCF+WW Roman, România
+40 755 054 058
zilesinopti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Daniela Gontaru
Daniela Gontaru2 ani în urmă
Oribil....mâncarea e oribila,o ciorba de găină cu pene cu tot...,cartofii reîncălziti și mamaliga de anul trecut !
Mihaela Rosca
Mihaela Rosca2 ani în urmă
Veneam cu drag sa mananc o ciorba de burta, mereu mi-a placut si a fost la fel de buna. De data asta am cerut si o portie de mici, dar nu cruzi!!! Am plecat dezamagita.
Oana Mara
Oana Mara4 ani în urmă
Curătenie în local.Personal obraznic, se certau între ei. Erau 2 mese ocupate înăuntru. Comanda se ia f.greu...cca 20 minute pentru că am atras eu atenția. Cafeaua vine f.greu...prețuri cam mari.
Pizza e singurul lucru care mi- a plăcut. Nu aș mai merge aici
Simona Plesu
Simona Plesu4 ani în urmă
Nu voi uita prea curand ciorba de gaina cu taitei si ardeii proaspat copti! Un loc perfect ptr a servi un pranz bun cand esti in trecere prin Roman cu copiii!
Service pc tv
Service pc tv2 ani în urmă
Personalul este calificat cu adevărat, bucătăria super, trebuie sa încercați ciorba de văcuța, luminos, 2 întrări, fac și livrări
Paul t
Paul t2 ani în urmă
Mâncarea foarte gustoasă, recomand
Corneliu Grigore Bontas
Corneliu Grigore Bontas2 ani în urmă
Mâncare foarte bună. Prețuri decente.
Otilia Mirt
Otilia Mirt2 ani în urmă
Avand o colaborare cu cei de la Strand Roman, am comandat prima data o pizza Capriciosa, si m-a dezamagit teribil sa vad ce fel de 'creveti' avea pe ea, iar a doua oara am mers pe meniul zilei, in care scrie ca ar cuprinde ciorba de perisoare si curcan la ceaun cu mamaliguta, ce am primit in schimb?? Piept de pui la gratar, cu cartofi prajiti si salata de varza. Daca voiam meniul asta il comandam frumos de la cei de la Strand pentru ca si dansii aveau, dar tocmai pentru ca nu mi-am dorit un astfel de meniu am comandat de la voi, dar nu o voi mai face. Intrebarea mea este: la ce se mai pune meniul zilei daca voi livrati altceva? Dezamagire totala!! Sa nu mai zic ca am asteptat mai bine de 1h si mancarea a venit rece. 👎👎👎
Dau aceasta impresie desi nu o fac foarte des, si desi am fost si in restaurant si totul a fost okey, insa experienta cu Strandul m-a facut sa ma ma gandesc de 2 ori daca mai revin.
Locații recomandate