/Mehedinti/Agent de catering

Marco Polo

Strada Aurelian 57, Drobeta-Turnu Severin, România

Marco Polo
Agent de catering
3.6
339 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JMG3+7H Drobeta-Turnu Severin, România
+40 352 800 088
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alessandro Artenie
Alessandro Artenie2 ani în urmă
Incepand de la ospatari care isi fac datoria fata de clienti,mancarea foarte buna totul proaspat.Şi daca va duceti de 11,30 la 16.00 de luni pana vineri meniul zilei e foarte ieftin doar 18 lei pt calitate
Nicoleta Vilcan
Nicoleta Vilcan2 ani în urmă
Cel mai prost local, nu îl recomand la nimeni, mancarea nu are nici un gust și fresh-urile au insecte in ele. Nu merita nici o stea.
Ovidiu Bota
Ovidiu Bota2 ani în urmă
Cel mai prost organizat, mancare de proasta calitate . Administratorul localului habar nu are ce înseamnă să conduci un restaurant, doar sa profite de clienți. Timpul de așteptare ptr servirea mâncării a fost de o ora jumătate și mâncarea jale ,nu s-a putut manca.
Dinu Mihai
Dinu Mihai3 ani în urmă
Personal mai slab pregatit, nu am vazut. Am comandat un mojito si spui ca e suc de portocale cu o lamaie care pluteste. Nu recomand sa luati shake-uri.
EASYevent md
EASYevent md5 ani în urmă
Deservire foarte slabă. Personal neinstruit, neatent. Mâncarea - durează foarte mult până ajunge la masa. Preț ridicat la bucate.
Gelu tufan
Gelu tufan2 ani în urmă
Am dat o stea, pentru că nu se poate mai puțin! Am mâncat în urmă cu puțin timp, circa 2 săptămâni, meniul zilei. DEZASTRU! Puțin și prost, cum se zice! Iar în trecut, am mai comandat trei pizza la preț de două, care, în total aveau ingredinte cât pentru o jumătate de pizza din alt local. Jignitor :(
Liviu Cristian
Liviu Cristian2 ani în urmă
cea mai proasta pizza , recomand
Antoneta Ghindoc
Antoneta Ghindoc2 ani în urmă
Am fost pt prima data la Marco polo, servirea a fost foarte-foarte intarziata. La ospatarite nu le pasa ca au clienti pe Teresa.
Plus de alta datorita la covid trebuia sa stam cate 4 la masa, iar la noi fiind 12 am facut 3 mese unde la 2 dintre ele dupa aproximativ jumate de ora nu a venit nimeni sa debaraseze masa de la clientii anteriori si nici comanda nu ne-a luat nimeni.
Cand am cerut explicatii pt aceasta situatie, ospatarita ne-a spus : daca vreti ramaneti daca nu puteti sa plecati la alta terasa.
Asta-i Romania
Locații recomandate