/Maramures/Agent de catering

Restaurant Casa Crișan

Strada Victoriei 5, Baia Mare, România

Restaurant Casa Crișan
Agent de catering
4.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH6H+W8 Baia Mare, România
+40 262 275 761
casacrisan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 11–21
Scrie o recenzie
Luiza Dobra
Luiza Dobra2 ani în urmă
Superb, de vis! Eleganță, servicii de înaltă clasă, profesionalim si o colaborare cu staful acestei locații de nota 10!
Mulțumim pentru realizarea acestui eveniment, așa cum ne-am dorit! 😇🙏👍❤❤❤
Alina Muntean
Alina Muntean2 ani în urmă
Mâncarea foarte bună, chelnerii atenți la dorințele clienților, recomand 100%.
Bianca Katalina
Bianca Katalina2 ani în urmă
Miraculos si foarte bun mâncare pt toate buzunarele merită de vizitat. Recomand cu incredere.
Tara karly
Tara karly2 ani în urmă
Probabil nu e cea mai elocventa fotografie insa recomand mancarea....Snitzelul parizian este extraordinar....personal de clasa 10....multumesc.
Birla Ciprian
Birla Ciprian4 ani în urmă
Când cei de la Google au creat această aplicație ar fi trebuit să ne dea posibilitatea de a da și zero stele.Nu spun asta din răutate ci o spun pe baza următoarelor constatări:
Platoul Someș pe care acest restaurant îl are în meniu este departe de poza care este oferita drept prezentare. Mai exact daca in poza din meniu veți găsi un anume sos și niște roșii cherry trase în tigaie in realitate nu veți primi sosul iar roșiile cherry vor fi de fapt o singura roșie cherry, crudă.Pozele atașate sunt grăitoare!
Dacă doriți să comandați desert...mai bine alegeți alta locația.Nepotica mea a comandat clătite cu vișine și ciocolată alba.In loc de ciocolata alba a primit cocos.
Nu mai discutam de obligația prevăzută prin lege de a notifica clientul asupra posibililor alergeni, cei care te servesc la acest restaurant îți vor crea o rețetă după propria ureche.
Mare păcat pt investiția din interior cu privire la decorație și mobilier.
Mâncarea a fost zero.
A...și încă ceva...d-na ospătar ne-a explicat că una este poza de prezentare alta este ce primești...deci un fel de mystery box...dar cu mai mult mister....Deci nota zero și pt ospătar!
Adrian Cheudan
Adrian Cheudan5 ani în urmă
Restaurant bun. Mancarea buna. Servirea buna. Preturi bune. Pacat ca nu select. Probabil daca cresc prețurile... spun asta pentru ca langa masa noastra s-a asezat un domn venit direct de pe santier. Era loc liber afara la terasa unde nu este atat de frumos dar.. oamenii sunt ..oameni.
Gogu Sorin
Gogu Sorin2 ani în urmă
Este o locație plăcută și utila in același timp !
Încă de la intrare te întâmpină o imagine și un aer select ....ordine și curățenie exemplara ,personal atent și amabil Bine instruit ! Ma impresionat Meniul oferit atent selectat și pregătit! Mulțumesc mult!
Aici se țin. ..Și evenimente ...Nunti ,botezuri,reuniuni diverse ! Locația are și gradina de vara atent utilată și decorata cu flori ...care dau o notă de distincție. ..aparte! Mi-a placut!
Merită vizitat !
Iogiban Ciprian
Iogiban Ciprian2 ani în urmă
Select,frumos,impresionant...mâncare foarte gustoasă,chiar și pentru pretențioși...personalul a fost foarte amabil și profesional
Locații recomandate