/Ialomita/Agent de catering

Select

Bulevardul Chimiei 4, Slobozia 920013, România

Select
Agent de catering
4.3
822 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H986+37 Slobozia, România
+40 243 230 805
hotelselect.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Raziel x2k
Raziel x2k2 ani în urmă
Locație excelenta ,foarte 'select' local. Mâncarea și servirea au fost de top. Nu ai muzica în local sa te zăpăceasca de cap. Preturile sunt decente ,recomand.
Cristian O
Cristian O2 ani în urmă
Serviciile oferite au fost excelente. Mobilier frumos, camera călduroasă,lift modern. Despre micul dejun pot spune că e diversificat și cantitatea mare(bufet suedez) iar porțiile de la prânz destul de gustoase &mai mari față de alte restaurante.
Recomand cu multă încredere acest hotel!
P.S. Are și parcare proprie.
Andreea Aly25
Andreea Aly252 ani în urmă
Dădeam 5 stele , dacă nu găseam gandaci din aceia mirositori în cameră și scurgerea de la baie ,atunci când faceai baie ieșea fără toată apa și toată spuma.
Cristina Plotoaga
Cristina Plotoaga2 ani în urmă
Camera a fost mare , personalul in restaurant prietenos și sociabil , însă am uitat ceasul de mâna , Citizen , in seiful din camera … și nu mi-a fost returnat , pe motiv ca nu l-au găsit ! Furt pe fata și nesimțire enorma totodata ! Ori femeia de serviciu ori doamna de la Recepție si l-a însușit !
Catalin constantin curca
Catalin constantin curca2 ani în urmă
Amplasat în centru, curat , confortabil, liniștit. Prețul pare cam mare la cazare, dar merită. Restaurantul are preturi decente , cu mâncare și băutură diversificata și bună . Micul dejun foarte divers , inclus în prețul cazării, lasă o impresie bună la plecare. Când mai trec prin zona va fi prima mea opțiune.
Ilie Aurelia
Ilie Aurelia2 ani în urmă
Un restaurant in adevaratul sens al cuvantului.Ca aspect și asezare arata bine și are un ambient plăcut.Mancarea e super buna,la un preț decent ,iar ospătarii super atenti și amabili.
Recomand cu incredere.
Robert Sararu
Robert Sararu2 ani în urmă
Este ok. Servirea f bună la restaurant camera spațioasă și curata
Dan D
Dan D2 ani în urmă
Preturi bune , mancare buna, cazare excelenta .
Locații recomandate