/Harghita/Agent de catering

Balu Resort

DJ138A 59, Harghita-Băi 530002, România

Balu Resort
Agent de catering
4.4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9JMR+88 Harghita-Băi, România
+40 728 542 542
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elena Stoica
Elena Stoica2 ani în urmă
Experienta noastra a fost foarte buna, ca de fiecare data in Harghita. Gazdele sunt primitoare si atente. Cabana este calduroasa si foarte curata. Mancarea delicioasa.
Oana Mihai
Oana Mihai2 ani în urmă
Nota 10, căldură, mâncare bună, amplasarea resortului chiar lângă pârtia de schi, atenția personalului te face să revii. Vă mulțumesc pentru sejurul deosebit.
Ioan Florin Duma
Ioan Florin Duma2 ani în urmă
Oameni buni și primitori recomand cu incredere tuturor !
Stefan cornel
Stefan cornel2 ani în urmă
Distracția copiilor a fost pe măsură. Restaurantul cu terasa aferent afacerii scump spre f scump, mâncare slăbuta și ca părinte cam ai de suferit.
Paraschiva Dumitru
Paraschiva Dumitru2 ani în urmă
O locație civilizată, în cameră cald, curat, culori în armonie, personal empatic, profesionist,prietenos, mâncare foarte gustoasă și variată, prețuri rezonabile,aproape de pârtie, cu respect pentru dorințele turiștilor!
Mihnea Frincu
Mihnea Frincu2 ani în urmă
Locatie și gazde extraordinare. Bravo!!!
Diana Paula Ion
Diana Paula Ion2 ani în urmă
Foarte frumos si multa zapada. 😉😀
Maria
Maria2 ani în urmă
O adevarata bataie de joc la acest “resort”, ca nu se poate numi așa. In ziua in care am ajuns la hotel, mâncarea de la prânz a fost sărăcăcioasă și veche, întregul meniu fiind alcătuit doar din orez, piure, cașcaval pane, șnițel, mai pe scurt, fără mâncare gătită, doar congelată. Cât despre personal, patronul este lipsit de respect și de înțelegere. Ma aflam in camera mea de hotel la ora 23 împreuna cu 3 copii și mamele acestora. Discutam și râdeam in liniște dar patronul și-a permis sa dea buzna intr-o camera in care se aflau doar persoane de sex feminin fără sa bată la usa. A intrat țipând și dându-ne afara din camera spunând ca “ la ora 23 se doarme, toată lumea sa se culce”. Ne-am retras din camera respectiva și ne-am dus in camera din partea opusa a clădirii, camera situată între camerele celorlalți prieteni care ne însoțeau in concediu. Așadar, nu exista vreo persoana care sa se planga de gălăgie, deoarece pe holul respectiv erau situate doar camerele celor din grupul in care ma aflam. Nu am ascultat muzica, nu am țipat, nu am deranjat, doar am stat de vorba ca orice alt grup de prieteni cazați la o pensiune. Proprietarul și-a permis sa se ducă pe balconul alăturat care se unea cu balconul camerei unde ne aflam. Acesta și-a stins lanterna pentru a nu putea identificat de la geam, a stat in umbra și ne-a privit pana când și-a aprins lanterna. Acesta și-a permis chiar și sa ne fotografieze pe motivul ca ne aflam 6 persoane intr-o camera. Am încercat sa discutam cu acesta și sa ii explicam ca noi nu dorim sa deranjam, doar sa ne simțim bine și sa ne relaxam in vacanța dar domnul a refuzat sa asculte, taiandu-ne orice Argument cu replica “nu ma interesează, mâine plecați”. Total lipsiți de ospitalitate și de profesionalism. Adaug faptul ca am optat pentru o plimbare cu snowmobil-ul, iar in loc sa ni se ofere doi șoferi specializați cu acest automobil, o parte din grup a fost condusă de un domn cu experienta iar ceilalți au avut ca “șofer” un ospătar lipsit de experienta, punându-le viața prietenilor mei in pericol.
Locații recomandate