/Dambovita/Agent de catering

Casa Gurmandului

Aleea Sinaia 6, Târgoviște, România

Casa Gurmandului
Agent de catering
4.3
748 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFV5+M3 Târgoviște, România
+40 732 437 641
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–16
Marți: 12–16
Mirecuri: 12–16
Joi: 12–16
Vineri: 12–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Denis Dobre
Denis Dobre2 ani în urmă
Intai a disparut desertul din meniu, apoi a fost ridicat pretul de la 15 lei la 17 lei, acum la 22. Practic intr-un an pretul a fost ridicat cu 50% calitatea ramanand aceiasi. De aprox 2 ani mananc aproape in fiecare zi aici dar de cand cu pretul de 22 lei am sa renunt si chiar imi pare rau.
Kruger Brent Productions
Kruger Brent Productions2 ani în urmă
Un restaurant care cândva poate a fost considerat "de calitate" și care s-a transformat de curând într-un "împinge tava" de cacalitate! Acest lucru se datorează în mare măsură personalului răutăcios și frustrat care te face să te simți prost pe banii tăi, tratând clienții cu lipsă de respect și superioritate nejustificată. Când îi întrebi de ce fac asta, răspunsul este simplu : Așa ne instruiește șefa ! ! ! Sa nu mai discutam și despre porțiile micșorate, odată cu prețul crescut și mâncarea care are gust de "adunătură de prin farfurii"...
Kruger Brent Cătălin Corj
Kruger Brent Cătălin Corj2 ani în urmă
După ce ca m-au servit cu mâncare uscată, probabil veche după gust, pe care copiii mei nu au putut sa o mănânce și pe care au preferat sa o dea la câine, atunci când am cerut o caserola sau un recupient pentru a lua pentru câine "mâncarea" , dacă o putem numi așa, cocoana de la casă mi-a cerut bani în plus , probabil cu scopul de a o lasa pe masa pentru o eventuala reutilizarea!?!
Wind Productions
Wind Productions2 ani în urmă
Nu recomand... Niște frustrați cu figuri geometrice... Local pentru masochiști! Dacă vrei să te simți prost pe banii tăi, aici este locul potrivit!
Felician Constantin
Felician Constantin2 ani în urmă
Am comandat de la dânșii și mi-au livrat meniul greșit, ciorbă de vită in loc de ciorbă cu tăiței și pui. Ca și cantitate și calitate sunt OK.
Bogdan Vladuca
Bogdan Vladuca2 ani în urmă
Mâncare bună, dar cam multa înghesuială și miros de mâncare în incinta!
Badica Fabian
Badica Fabian2 ani în urmă
Parca începe sa scadă varietatea de alta data..... Angajații care te servesc din ce în ce mai stresați și mai puțini și aia mai în vârstă ii cearta pe cei tineri ca ei fac și dreg... Te întreabă ce vrei iar la supa vine altul după câteva minute sa te servească... De ce ma mai întrebi dacă nu onorezi comanda pana la capat.... Trebuie sa facă ceva sa isi revină altfel cred ca și oamenii se vor reorienta
Ciui Florin
Ciui Florin5 ani în urmă
Mâncare foarte bună la prânz... Stil împinge tava... Foarte primitoare și curată locația.
Locații recomandate