/Cluj/Agent de catering

Apetit Catering

Strada Petőfi Sándor 20, Cluj-Napoca 400000, România

Apetit Catering
Agent de catering
4
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJF4+R6 Cluj-Napoca, România
+40 744 345 948
apetit-catering.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina Ghior
Cristina Ghior3 ani în urmă
Meniu variat, mancare gustoasa, preturi rezonabile.
Serviciul de curierat este foarte prompt.
Recomand!
AdS
AdS4 ani în urmă
Comand de la Apetit C. de vreo luna si recomand cu incredere, mancarea este foarte buna,diversificata, portiile sunt la gramajul si la pret OK. Am vazut ca sunt clienti care se plang de temperatura meniului, hai serios? :)) Pai mergeti fratilor la restaurant unde distanta de la bucatarie pana la masa e de cativa metri... Eu o ridic personal si daca e cazul o mai incalzesc la microunde....
Emiliana Popa
Emiliana Popa4 ani în urmă
Am comandat de doua ori de la ei. De fiecare daca mancarea a venit rece si cu intarziere de o ora fata de ora promisa. Prima data comanda a fost lasata la alta adresa fara sa fim sunati (era platit cu cardul).
Paul Vasile
Paul Vasile4 ani în urmă
Mancarea lasa de dorit la capitolul calitate. Ar merita 3 stele dar livreaza mancarea rece destul de des. Selectiile sunt putine iar meniul zilei se cam repeta. Timpul de livrare este mai mare fata de alte restaurante.
AliN Indrei
AliN Indrei5 ani în urmă
"Mancare" mai proasta decat aici nu gasiti! Probabil ca deja nu ii mai intereseaza ca "mancarea" sa fie gustoasa, dar macar ar putea sa vina calda. Imi pare rau de sutele de lei pe care le-am dat pe "mancare" de la ei. Nu se va mai intampla.
PS: Comanzi la 10:30, vine "mancarea" la 13:00.
Dan-George Uza
Dan-George Uza6 ani în urmă
Am comandat până acum de 3 ori şi de fiecare dată a fost bun. Porţia e suficientă, iar preţul este unul corect. Livrarea s-a făcut între orele 12-13. Informaţiile nutriţionale de pe site sunt un bonus folositor pentru cei care numără caloriile.
Sergiu TIGAN
Sergiu TIGAN2 ani în urmă
Ar trebui sa va schimbati numele in Apetit Caterinca. Sunteti mai buni la caterinca decat la catering, la cat intarziati cu mancarea si in ce stare ajunge.
Mirela Igant
Mirela Igant2 ani în urmă
Mâncarea este delicioasa, cu o mare varietate a meniurilor zilnice, personal foarte amabil
Locații recomandate