/Buzau/Agent de catering

Taverna Buzoiană

Strada Alexandru Marghiloman 7, Buzău, România

Taverna Buzoiană
Agent de catering
4.3
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R3G+X6 Buzău, România
+40 338 100 217
taverna-buzoiana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–23
Marți: 11–23
Mirecuri: 11–23
Joi: 11–23
Vineri: 11–23
Sâmbătă: 11–23
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius
Marius2 ani în urmă
Mâncarea este foarte buna, personalul este Ok, dar timpul de așteptare pff… am zis ca o iau din loc dacă mai așteptam puțin. Sper sa Rezolvați acest aspect. Mulțumesc !
Carmen Vasilescu
Carmen Vasilescu2 ani în urmă
O servire ireproșabilă, mâncare proaspătă și foarte bine pregătită, curățenie, restaurant și terasa stil rustic, porții de mâncare îndestulătoare cu prețuri bune, găsești aproape orice ai pofta să mănânci sau sa bei. Local excelent, nu u prea mai găsești în țara românească așa ceva.
Alina Rusu
Alina Rusu2 ani în urmă
O locație frumoasa dar din păcate nu pot spune același lucru despre mâncare și servire. Domnișoară ospătar nu purta masca conform reglementarilor legate de Covid. La început am primit o pizza bunicica apoi a urmat prăpădul. Ciorba de oase afumate a fost foarte acra,nu știm din ce cauza, ca era veche sau din cauza borsului de putina, dar știu sigur ca nu a putut fi mancata. Tochitura a fost din carne nefiarta, fiind foarte tare, iar scârbită cu cartofi nu aveau pic de sare. Scarita era atât de tare încât nu puteai baga cuțitul sau furculița în ea, erau foarte uscate iar cartofii erau îmbuibați în ulei. Ce-i drept am mâncat câțiva dar m-am ingretosat imediat din cauza uleiului. Culmea este ca am ales aceasta locație în urma recenziilor de pe google dar din câte vad mi-am luat teapa. NU recomand!
Elena Mosneaga
Elena Mosneaga2 ani în urmă
Mâncare bunicică, dar mă așteptam la mai mult. Personal amabil
Loredana Balan
Loredana Balan5 ani în urmă
Am mancat ciorba de cocoş, ciorba de burta. 9 lei. Platoul Tavernei pentru 2 persoane, dar am mancat 4, 68 lei, vezi poza. Servire rapida. Mergeam spre nunta si nu ne-am intins la masa, dar daca vom mai trece prin zona ne vom opri tot aici.
Viorel-Mircea Popa
Viorel-Mircea Popa2 ani în urmă
Calitate buna a servirii dar oferta subtire a meniului care cred ca nu a fost schimbat de vreo 10 ani.
Gabriela Cristian
Gabriela Cristian2 ani în urmă
O palida umbra a ce a fost odată....Comanda a durat doua ore,și a fost adusa de o chelnerița tanara dar plictusita de viata. .
Aariana Alexiu
Aariana Alexiu2 ani în urmă
Am fost încântată sa servesc prinzul la taverna. Si recomand din tot sufletul această locație. Mancarea este gustoasă, proaspat pregătită, porțiile generoase, meniuri diversificate si interesante. Recomand in mod special ciorba de fasole cu afumatura, servită in paine coaptă, cu ceapa roșie. Nu știți ce ratați dacă alegeti altceva.! Personalul deosebit de amabil. Nu am așteptat mult, ceea ce contează după o zi de călătorie. Prețurile sunt corecte, ținând cont de calitatea exceptionala a mâncării si de faptul ca, asa cum am spus, porțiile sunt mari.
Dacă aveti drum prin Buzău, alegeti sa mâncați la taverna, știu sigur ca o sa va placă.
Locații recomandate