/Buzau/Agent de catering

Oppio

Strada Bâsca 1, Buzău, România

Oppio
Agent de catering
4.2
342 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R26+6Q Buzău, România
+40 732 034 472
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–23
Marți: 9–23
Mirecuri: 9–23
Joi: 9–23
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 9–23
Duminică: 9–23
Scrie o recenzie
Oana-Elena Tanase
Oana-Elena Tanase2 ani în urmă
Atmosferă plăcută și mâncare bună.Mie una îmi place!
Cornelia bohalteanu
Cornelia bohalteanu2 ani în urmă
Ospatari plictisiti, muste pe mancarea din farfuria ta. Macroul cu legume pus pe gratar fara a fi curatat la burta, in rest ....
Laur
Laur2 ani în urmă
Am auzit foarte multe lucruri bune despre acest loc și astăzi am decis sa fac un pick-up. Am ajuns acasă și sincer speram sa fiu surprins intr-un mod plăcut, ceea ce nu s-a întâmplat. Poate aveam așteptări prea mari dar sincer este cea mai "boring" porție de paste carbonara pe care am mancat-o vreodată... Sunt puțin dezamăgit pentru ca voiam sa las un review pozitiv dar nu am putut.

Totuși sunt și niște lucruri bune: mâncarea a fost făcută rapid și aranjații au fost de nota 10.

Mâncarea în schimb, gustul, care e cel mai important lucru la un restaurant au fost sub mancarea de fast-food.

Vreau sa închei pe o nota pozitiva, spunând ca o sa mai dau o șansă locului dar o sa mănânc acolo, poate experienta este diferita.
Emilia-Mihaela Albu
Emilia-Mihaela Albu2 ani în urmă
Restaurantul e cochet, cu o terasa cam intortocheata, dar cu ocazia asta poți ajunge mai departe de aglomeratia bulevardului.
Mâncarea foarte bună. Chelnerița mi-a recomandat o specialitate orientala cu carne de vita si vinete care nu era trecuta în meniu.Hugo pe de alta parte cam dulce fata de gustul pe care il știam din alte părți și fata de gustul meu.
Andrei Patranescu
Andrei Patranescu2 ani în urmă
Mancarea este foarte buna, orice ati incerca. Desi nu am incercat, am auzit ca desertul este "memorabil". Serviciul a fost ireprosabil - sunt niste fete frumoase care se ocupa promt si cu profesionalism de orice comanda si fac toate astea cu zambetul pe fata. Felicitari, Oppio!
Dana Stoica
Dana Stoica2 ani în urmă
Pacat de localul dragut amenajat si de mancare. Personal de slaba calitate. Terasa complet acoperita este aerisita cu partea de restaurant alocata nefumatorilor lasand usa deschisa. Cand am rugat sa fie inchisa usa, simteam ca lesin de la atata fum de tigara, ospatarita ne-a spus ca le-ar fi lor mai greu sa duca la mese comenzile daca usa e inchisa, ca au mai primit sesizari, dar ca nu au ei ce sa faca... managerul a deschis iar usa cu o atitudine smechereasca si ne-a ras in nas cand l-am intrebat daca zona e dedicata nefumatorilor. Ne-a replicat in zeflemea ca nu poti avea totul in viata. Pe scurt, oameni pestriti care vin acolo ca sa fumeze pentru ca nu mai exista alte restaurante unde sa se accepte conform legii fumatul. Atitudine mizerabila! Nu mai revenim niciodata aici!
Savage midnight rose
Savage midnight rose2 ani în urmă
localul meu preferat in buzau, atunci cand vin acasa!
ambianta, servire, meniu, preturi, totul la superlativ!
recomand dar pastrati-mi 1 loc si mie! 🤩🤩
Ciprian ss
Ciprian ss2 ani în urmă
Locatia frumoasă, personalul amabil si plăcut dar la capitolul mâncare mai au de lucrat....cel puțin la sushi
Locații recomandate