/Bistrita nasaud/Agent de catering

Hills

Tarpiului 40, Bistrița, România

Hills
Agent de catering
4.2
345 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4FXM+5C Bistrița, România
+40 748 212 222
restauranthills.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 11–21
Duminică: 11–21
Scrie o recenzie
Emilia Baciu
Emilia Baciu4 ani în urmă
De fiecare data pentru o gustare buna si un loc de joaca aleg Hills
Andreea Haisan
Andreea Haisan4 ani în urmă
Un loc ideal pentru a lua masa cu copiii, locul de joacă bine aprovizionat. Servirea rapida, mâncarea bună.Mobilierul merită ceva schimbări.
Tiplea Florin
Tiplea Florin5 ani în urmă
Un loc foarte frumos unde sa iti aduci copiii la joaca atunci cand vremea nu iti permite sa iesi in aer liber. Dotat cu un spatiu de joaca destul de mare, posibilitatea de a comanda de mancare si ceva racoritor dar mai ales de a serba ziua de nastere a copiilor tai!
Alyn Gabriel
Alyn Gabriel5 ani în urmă
Dece o stea?! 3 copii si un bebelus 9 luni .am intrat dupa copii 5 minute cu bebele sa vad ce fac si am platit si pentru el.... Evitati burgerul de vita. Eu unu am comandat mediu/rar pentru ca mi s.a spus ca sunt PROASPETI facuti in restaurant nu sunt congelati! Dupa 35 de min am primit o pizza , paste cu bacon si sos alb , si o supa crema de linte care trebuia sa vina cu focaccia a venit cu grisine . Iar faimosul burger #homemade a venit cu un burger bun vechi de sarea susanu dupa crusta si tot ... o maioneza cu boabe de mustar cu o felie de ceapa pe plita si o felie de bacon...salata sau rosie ceva mai light nu se cuvine la faimosul buger de vita... care ce sa vezi vine bine facut sa nu riste bucataru sa vad urma de roz macar sau sa fie suculent sa.ti alunece pe gat .. Nu Nu... vine cam dupa 10 minute dupa ce a fost gatit ca are urma de plita insa el arata ca fiert si un gust de hărtie..
Rezumat
- loc ne ingrijit si nu prea prietenos pentru copii.
- nu este toaleta pentru copii/bebelusi deci daca ai de schimbat un bebe o faci pe canapea.
-mancarea lasa de dorit
-1h/30 min 170lei.unde copiii s.au jucat 30 min ca restu au asteptat mancarea si au mancat.
Ale is here
Ale is here5 ani în urmă
E in regula. Doar ca angajatii nu se ocupa de noi deloc. Odata am chemat o doamna sa ne ajute la ceva. Peste 30min. nu a venit. Jucarii stricate,si mancare pe jos in locul de joaca.
Eugenia S
Eugenia S6 ani în urmă
O locație perfectă pentru părinți și copii. Loc de joacă și spațiu special pentu părinți. Restaurant cu preparate proaspete si gustoase, separat de locul de joacă. Se pot organiza și petreceri atât pentu adulți cât și pentru copii.
Dragos Cazac
Dragos Cazac2 ani în urmă
Unele jucarii/elemente trebuie schimbate/inlocuite/reparate. Ar fi nevoie de un supraveghetor pentru copii. Tin minte ca la inceput era o doamna care ii mai supraveghea... Mancarea este buna, la fel si cafeaua.
Vlad Oltean
Vlad Oltean2 ani în urmă
Pizza bună
Locații recomandate