/Valcea/Veterinar

Cabinet Veterinar Dr. Purice Adriana

Splaiul Independenței 1, Râmnicu Vâlcea 240153, România

Cabinet Veterinar Dr. Purice Adriana
Veterinar
4.3
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4926+JM Râmnicu Vâlcea, România
+40 250 733 661
veterinarvalcea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Alexandru-Bogdan Sanda
Alexandru-Bogdan Sanda2 ani în urmă
Am vorbit telefonic cu cineva de la cabinet pentru o problema oftalmologica la un câine lup. Fiind la 10 km de Rm. Vâlcea, am rugat-o dacă poate sa se uite un doctor pe niște poze cu ochiul câinelui, ca sa nu fac prea multe drumuri. Am simțit-o din voce ca e reticenta, dar totuși mi-a promis ca o sa le vadă cineva. Două ore mai târziu, după ce nu m-a cautat nimeni, am sunat din nou. Mi-a răspuns aceeași doamna care a început sa ranjeaza și să-mi spună "se poate domnul, dar cum sa nu se poată" și mi-a cerut sa mai aștept. 4 zile mai târziu scriu acest review după ce bineînțeles nu m-a băgat nimeni în seama. Între timp am vorbit la alt cabinet - Monivet, unde un doctor super amabil a reușit sa pună diagnosticul doar pe baza acelorași poze. M-am dus după la cabinet fără câine ca sa îmi dea tratamentul. Deci se poate, cum a zis și doamna de la telefon, dar nu la Purice Adriana.
Nitu Nadia
Nitu Nadia2 ani în urmă
Nota 10 !Recomand cu cea mai mare încredere. Doua operatii reusite ca la carte la fetita noastra ciobanesc german. Recomand pentru profesionalism ( s-au făcut ecografii si analize înainte de operații si n-i s-a explicat in amănunt care sunt problemele) , empatie, răbdare , încrederea acordata ,sfaturi( ni s-a explicat in amanunt exact ce trebuie făcut pentru recuperare rapidă și în siguranta, ne-a dat sfaturi despre alimentație corectă dupa operatia de castrare si dupa operatia pentru repararea prapurelui perforat dupa o intrare în tr-o sarma) ), amabilitate. Multumim din suflet pentru tot!❤⚘⚘⚘
Adriana Popa
Adriana Popa2 ani în urmă
Avem multe animalule care necesita îngrijire și doamna dr.Purice o oferă la standarde inalte. Prompta, profesionista, draguta, discuta cu noi toate detaliile. Avem scheme vaccinare, deparazitare, tratamente. Totul a mers foarte bine de fiecare data. Suntem foarte mulțumiți de calitatea serviciilor. O doamna doctor inimoasa si bine pregatita care iubește animaliere si le oferă o îngrijire de top. Mergem cu încredere. Avem o relație frumoasa.
Adrian Marcoianu
Adrian Marcoianu2 ani în urmă
Am apelat la serviciile doamnei doctor Purice cu incredere pentru a steriliza cele doua pisici si pentru controale periodice, iar toate vizitele au trecut cu rezultate pozitive. Cu aceeasi incredere recomand si mai departe si sunt sigur ca daca pisicutele ar vorbi, ar declara acelasi lucru! 🥰
Carmen Pintilei
Carmen Pintilei2 ani în urmă
Competenta, disponibilitate si profesionalism.
Asta e doamna Purice.
Cuvintele nu sunt destule pentru à spune Multumesc !
Dintr-un catel luat de la gunoi, intepat in ochi, cu probleme intestinale , doamna doctor à facut un "adolescent " sigur de el si frumos foc.
Nu à numarat orele , nici noptile, à fost acolo cand am avut nevoie CU ZAMBETUL PE BUZE , mereu cu cel mai bun sfat!
MULTUMESC OMULUI ADRIANA PURICE!
NICIODATA DESTUL!
Clau Spinu
Clau Spinu2 ani în urmă
Bataie de joc si incompetenta in cazul sterilizarii pisicutei mele! Dupa o operatie aparent simpla, pisicuta a trecut prin numeroase episoade de intrat in calduri, in decursul a 1,5 ani! Recomandarea doamnei doctor au fost doar …. pastilutele anticonceptionale. Pentru a o calma, nu i-am dat decat una in cazul primelor doua episoade de calduri, insa cu timpul situatia s-a agravat avand si alte simptome precum febra, dureri, scurgeri vaginale! Am ajuns cu ea la urgente si a fost operata din nou! I-au gasit o tumoare de mai toata ‘frumusetea’ plus un ovar și o parte din uter! Concluziile referitoare la competentele doamnei doctor le trageți voi!!!
Vicky M
Vicky M2 ani în urmă
Costurile cresc exponential! Din cauza unei operatii gratuite la o javra (nu ii pot spune altfel din pacate), am ajuns sa platesc tratament de mii de lei, impartasind ideea de a face bine unui "suflet amarat", dar cu bani din buzunarul meu! Un bun specialist si mai ales doctor, iti spune de la inceput la ce riscuri te supui atunci cand alegi sa faci o operatie si nu dupa ce te trezesti cu tot felul de reactii adverse sau infectii nosocomiale... Nu recomand!
Bianca Mihaela
Bianca Mihaela2 ani în urmă
Cei mai incapabili. Nu sunt in stare sa recunoască un câine din ce rasa face parte. Pai doamna draga daca va aduc un sphynx spuneți ca e siamez🤣🤣🤣Dar apoi sa mai am o problema medicala cu animalul....E clar ce cunoștințe aveți 🤣🤣🤣🤣Sa va fie rușine va promit solemn ca o sa va postez pe toate grupurile.
Locații recomandate