/Timis/Veterinar

Cabinet veterinar ColorVet

Strada Miron Costin 4, Timișoara 300174, România

Cabinet veterinar ColorVet
Veterinar
4.8
98 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6X9+H3 Timișoara, România
+40 726 256 364
colorvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–17
Marți: 11–17
Mirecuri: 11–17
Joi: 11–17
Vineri: 11–17
Sâmbătă: 11–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emanuela Ticus
Emanuela Ticus2 ani în urmă
Cu adevărat dedicați animalelor pe care le îngrijesc!
Andreea Aniculaesi
Andreea Aniculaesi4 ani în urmă
Fetele m-au ajutat foarte mult astăzi cu un cățel pe care l-am găsit rătăcind pe străzile orașului! Au fost extraordinar de blânde și profi! Recomand acest cabinet!
L D
L D5 ani în urmă
Din păcate, asistentele s-au comportat amatoricesc cu câinele meu, “se consultau” în șoaptă, părea că niciuna nu știe exact ce trebuie sa facă, suma totală pe care am avut-o de dat a fost mare, deși așa e peste tot, știu. La sfârșit, pe lângă toate astea, mi-au oferit o cremă care bineînțeles că era deja începută. Am ajuns acasă și am constatat că mai e din ea abia un sfert și eu ca fraiera am dat o groază de bani pe ea. Cabinetul pare ok, de asta l-am și ales, dar după experiența asta dezamăgitoare...:)) zic Pas data viitoare. 👍🏻
Lavinia Bozdog
Lavinia Bozdog5 ani în urmă
Pisicul meu a fost castrat la nicio săptămână după vaccin. Nu am stiut ca nu e voie. Din cauza asta a facut febră 40.8 si respira greu. Depresiv zile la rând. Nesatisfăcător. Nu recomand.
Farcas Paul - Lucian
Farcas Paul - Lucian6 ani în urmă
Adevărați profesioniști! Animalutele sunt tratate cu toată dragostea și priceperea. Un colectiv de medici veterinari dedicați.
Raoul Jurchela
Raoul Jurchela6 ani în urmă
Personal profesionist! Ar face orice pentru pacienții lor blanoși. Locația este centrală iar cabinetul este dotat cu aparatură de top. Cățeii noștri s-au simțit tare bine la ColorVet. Sunt deja clienți fideli. :)
Iasmina Trendo
Iasmina Trendo2 ani în urmă
În urmă cu o lună am fost la ColorVet cu porcușorul meu de Guineea. Scooby avea probleme și eram tare îngrijorată să nu se agraveze. Am fost pentru prima dată la acest cabinet veterinar. Dânșii s-au ocupat de el cu multă grijă și blândețe. Personalul este foarte drăguț și l-au primit cu multă căldură și zâmbete. Locul este extrem se primitor, curat și se lucrează cu profesionalism. Scooby se simte super bine acum. Vă mulțumim! Sperăm să nu mai fie nevoie, dar dacă vor mai fi probleme, apelăm tot la ColorVet.
Monik stoiadin
Monik stoiadin2 ani în urmă
Personal tânăr, amabil.
Cabinet curat,călduros.
Prețul putin piperat pentru un cabinet de zonă.
Locații recomandate