/Timis/Veterinar

Hanna Vet

Strada Mareşal Alexandru Averescu 86, Timișoara 300425, România

Hanna Vet
Veterinar
4.7
88 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6JJ+PR Timișoara, România
+40 721 824 870
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–14
Marți: 10–14
Mirecuri: 10–14
Joi: 10–14
Vineri: 10–14
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simona Ceausescu
Simona Ceausescu2 ani în urmă
D-na doctor este foarte atentă la detalii, noi suntem mulțumiți de felul în care am fost tratați! Recomand cu căldură!
Dennycabalo Canalizat
Dennycabalo Canalizat2 ani în urmă
Frumos curat personal amabil
Simona aramescu
Simona aramescu2 ani în urmă
Pisicuta noastra a avut o infectie destul de serioasă, doamna doctor ne-a primit sambata desi nu era veterinarul nostru, ne-a tinut la contact in permanență in timpul operatiei si in perioada postoperatorie, ne-a sunat imediat dupa operatie si ne-a trimis poze constant cu pisicuta noastra. Am primit informații complete, recomandam din tot sufletul. Pisicuta noastra este happy acum:-)
Dana Vasilan
Dana Vasilan2 ani în urmă
Intervenția medicala prompta și eficienta pt asigurarea sănătății necuvântătoarelor. Dna doctor cu răbdare, atenție, grija deosebita și compasiune răspunde solicitărilor dintre cele mai dificile pt salvarea micuților. Mulțumim!
Cosmin Daniel
Cosmin Daniel4 ani în urmă
Foarte multumit. Preturi corecte. Te anuta la orice ora. Iebeste animalele. Si foarte empatica cu ele. Si primul pisoi ce l-am avut, pe Tomy, a plans cand i-am spus ca a murit. Merg cam de 2 ani la acest cabinet si sunt foarte multumit. Nu a incercat niciodata sa indoape animalutele cu medicamente doar ca sa isi faca vanzare. S-a optat intotdeauna pe regim si mancare se calitate iar daca nu trecea boala se trecea pe tratament medicamentos (doar in cazurile in care era posibil).
Ajuta si pisicute. Si am mai donat mancarica si nisip pt ele. Oricine poate face asta prin ea.
Respect
Alex D.
Alex D.4 ani în urmă
Recomand sincer aceasta clinica.
La inceput am cautat clinici si eram mereu reticent din cauza review-urilor slabe plus cateva cazuri patite de cunostinte cu animalutele lor ma puneau mereu pe ganduri.
Am gasit si cabinetul Hanna Vet pe net si mi s-a parut cel mai ok.
Am asteptat sa iese pisicuta din calduri (APROPO...nu duceti pisicile la sterilizat daca inca sunt in calduri, e mai riscant sa apara complicatii ulterioare) apoi am ajuns in dimineata urmatoare la cabinet.
Cabinetul e simplu dar dotat, am lasat pisicuta, am revenit dupa aproximativ o ora.
Micuta era inca ametita, dar ok. avea un bandaj in zona operatiei si in geanta de transport doamna Doctor pusese o paturica absorbanta din partea ei, foarte dragut.
I-am facut si carnet de sanatate cu ocazia asta.
Pisicuta a vomitat in ziua respectiva si noaptea urmatoare si nu a mancat deloc, doar a baut un pic de apa. Se resimtea inca dupa anestezie.
Deci primele 2 zile chiar imi faceam griji... apoi si-a revenit complet.
Acum pisicuta e la fel de iubitoare, nazdravana dar nu mai stau cu grija caldurilor.

Cabinetul e ok, are si mancare de vanzare, mancare de calitate.
Pretul este decent, pot doar sa recomand.

Apelati cu incredere!
Halasz Tunde
Halasz Tunde2 ani în urmă
O doctorita foarte de treaba nu te perie de bani cum fac alti veterinari nu iti face ecografie sau radiografie daca stie ca nu e nevoie numa sa ia banii. E foarte priceputa si constiincioasa si cu mult bun simt. Nu ia banii de la client pt diverse care nici nu are nevoie pacientul are preturi decente si ofera tratament adegvat si de caliatate. O recomand din toata inima calitate Profesionalism si mult bunsimt la un loc!
Alin Andrasoni
Alin Andrasoni2 ani în urmă
Nu recomand, doamna se pare ca este sătulă de animale.la tel ne-a spus una,iar când am ajuns acolo nu știa cum să scape de noi. Nu am primit nici o informatie utila de la cabinet.
Locații recomandate