/Timis/Veterinar

DuoVet

Strada Surorile Martir Caceu nr. 17, Timișoara 300585, România

DuoVet
Veterinar
4.7
364 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6VR+3P Timișoara, România
+40 356 444 264
duovet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana-Cristina Lucaci
Ana-Cristina Lucaci2 ani în urmă
Nu recomandam! Ne-am dus pentru o urgenta, am platit taxa suplimentara si nici nu a pus mana pe caine, trantindu-ne un diagnostic socant doar pe baza "rasei care are astfel de predispozitii"! Realitatea era departe de propunere si nu a facut decat sa ne sperie foarte tare! Lipsa de profesionalism!
Luminita seimeanu
Luminita seimeanu2 ani în urmă
Sunt o echipa de oameni sufletiști și profesioniști!
Mulțumim!
Sabina Prundeanu
Sabina Prundeanu2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul! Personal profesionist și cu adevărat pasionat, cu grijă și responsabilitate față de animăluțe. Mi-au salvat motănelul care prezenta aceleași simptome cu fratele său. Din păcate, pe frate l-am tratat la alt cabinet, iar medicul de acolo nu a identificat boala și pisicuțul a murit, în cele din urmă.
La DuoVet am primit tratamentul corespunzător. Au aparatură modernă și pot face la clinică cam tot ce trebuie, fără a fi nevoie să te plimbi prin mai multe părți.

Recomand!
Palm Tree
Palm Tree2 ani în urmă
Am fost cu pisicuta mea pentru o interventie chirurgicala si pentru investigatii. Nici macar nu este pacienta lor, ci am fost trimisa cu ea la cabinetul Duovet, cu recomandarea veterinarului ei. Ne-au ajutat si ne-au tratat exemplar, mai ales ca nu suntem ''de-ai casei'', ca sa zic asa. Am avut parte de intelegere, empatie, rabdare si profesionalism. Multumim mult pentru atentie si ingrijiri <3
Dr. Silvia Popescu
Dr. Silvia Popescu2 ani în urmă
Sunt cei mai buni! Mereu mi-au tratat pisicuțele din prima. Cu alți veterinari nu am avut aceleași rezultate.
Profesionalism, empatie, blândețe etc.
Eusebiu-Stefan KATONA
Eusebiu-Stefan KATONA2 ani în urmă
Profesionalism, calitate și promptitudine. Echipă prietenoasă, rezolvarea urgențelor indiferent de ziua săptămânii, la cabinetul medical sau intervenție pe teren. Recomand!
Stefan Fekete
Stefan Fekete2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de profesionalismul de care a dat dovada D-na Doctor Iulia Milin, Oftalmologie veterinara, din cadrul clinicii DuoVet. Pisicul meu, Alvin, s-a lovit foarte rau la ochiul stang si a trebuit sa fie operat. Interventia facuta de D-na Doctor Iulia a fost una de succes. Ochiul pisicului arata foarte bine dupa interventie. Multumesc intregii echipe DuoVet pentru amabilitatea si profesionalismul de care au dat dovada.
Nicu Marghitan
Nicu Marghitan2 ani în urmă
Sunt oameni deosebiți, Dumnezeu sai țină sănătoși!
Locații recomandate