/Prahova/Veterinar

MILEA RADU GABRIEL

Strada Mihai Eminescu 10, Câmpina 105600, România

MILEA RADU GABRIEL
Veterinar
4.6
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4PGM+6Q Câmpina, România
+40 722 763 338
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Iulian Enache
Iulian Enache2 ani în urmă
Un om și un doctor de un profesionalism extraordinar.
Tudor Dumitrache
Tudor Dumitrache4 ani în urmă
Un mare nesimtit, te duci cu animalutul pe moarte si mai intai iti zice tarifele de minim 100 de lei pt lucruri la care ni s.au cerut 20 de lei la veterinari adevarati nu mancatori de bani. Ca sa nu mai zic de modul barbaric in care trateaza animalele . Nu recomand absolut deloc!
Catalina Dobrea
Catalina Dobrea2 ani în urmă
Am avut in 2020 un cățeluș internat în aceasta clinica. Era foarte mic și luat de la un adăpost local. Ceea ce m a indignat a fost nu numai faptul ca l au ținut 5 zile pe costuri mari de altfel, pana la a mi spune dl doctor textual: daca mi spuneați ca este de la adăpost.., v as fi spus ca nu va supravietui"?!?! Dar, fel msi mult modul în care mi a fost dat înapoi acasă agonizand și unde, in chinuri groaznice, cu urlete, țipete stridente!!!, si la care eu a trebuit sa asist căci nu am putut sa l las singur, s a sfârșit după 14 ore!!!! Nu înțeleg!!! Este oare vorba de o etica, aici?!
Dar aspectul uman, unde este oare?
Pana la urma, este vorba de civilizație. Nu supui un om, un animal, nimic.. unor chinuri, cat timp tu poți evita asta. Dumnealui spune ca nu practica eutanasierea. Nu ma interesează de ce, dar in toată lumea civilizata ea este folosita de medicii veterinari tocmai când un animal nu msi are șanse. Când un stăpân iubitor suferă... Nu stiu!!! Eu n as fi putut tine, și lua banii unui om, atât timp cât știam ca acel micuț este sortit morții. Este inuman și necivilizat, asta cred eu.
Nu pot uita acea drama. M a traumatizat și i am spus o si d-lui doctor personal. Urez ca nimeni sa nu treacă prin ce am trecut eu.
Iacãtã Valeriu
Iacãtã Valeriu2 ani în urmă
Un loc frumos, curat, ingrijit, personal de calitate
Cristina Smoleanu
Cristina Smoleanu2 ani în urmă
Medicul și personalul de nota 10! Recomand!
Mihaela Dumitrescu
Mihaela Dumitrescu2 ani în urmă
O locație superbă
Adrian Bertrand
Adrian Bertrand2 ani în urmă
Nota 10.
Grigore Troinita
Grigore Troinita2 ani în urmă
Excelent!
Locații recomandate