/Ilfov/Veterinar

Nolavet Chiajna

Strada Eroului 82, Chiajna, România

Nolavet Chiajna
Veterinar
4.9
305 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
FX6F+4F Chiajna, România
+40 726 269 636
nolavet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Stoica
Daniela Stoica2 ani în urmă
Sunt ffffff multumita de serviciile acestor oameni minunati! Sunt tineri,frumosi cu experienta in domeniu.Sunt empatici si rabdatori...explica si ajuta in cel mai natural mod. Am avut numai experiente placute cu pisicutele mele.Recomand din toata inima Nolavet....Ma bucur ca v-am intalnit..sunteti ingerii animalutelor.Multa putere de munca va doresc🙏🐈🐈🐈🤗😘
Ana-Maria Burcea
Ana-Maria Burcea2 ani în urmă
MINUNAȚI! Am făcut vaccinuri,deparazitări și am sterilizat pisicuța la dânșii! Totul a fost peste așteptări! Pisicuța nu a avut nici măcar o problema după intervenție, recuperarea a fost foarte rapida! Va mulțumim frumos! Va recomand peste tot! Afrodita🐈‍⬛ va trimite multi pupici!😻
Simona Sava
Simona Sava2 ani în urmă
Dl.Doctor si dna asistenta foarte amabili,profesionisti si atenti cu prietenul nostru pufos.L-au pus pe picioare pe Ricky, hamsterasul nostru 🤩Multumim!
Adrian Florescu
Adrian Florescu2 ani în urmă
Excelent. Preturi bune si munca de calitate. Veterinari profesionisti si amabili. Recomand.
Violeta Huzum
Violeta Huzum2 ani în urmă
Un cabinet veterinar cu un personal medical de excepție, salvatori de vieți de animalute aflate în situații clinice critice și, mai presus de toate, medicii acestui cabinet sunt de o calitate etica și profesionala de nota 10! Recomand cu încredere! Ma simt mult mai liniștita acum ca am un loc de încredere unde pot veni cu pisicuțele mele. Nu am cuvinte pentru a le mulțumi, pentru atitudinea pozitiva pe care ți-o transmit și ajutorul pe care l-am primit din partea lor. Felicitări! Mult succes în continuare!
Andreea Diana
Andreea Diana6 ani în urmă
Servicii excelente si profesionalism. Am castrat 5 catei la ei, 2 fetite ale mele si 3 maidaneze de care am grija pe langa casa. Fiecare a avut parte de aceeasi atentie si iubire. Preturi atractive si sfaturi utile. Multumesc pentru rabdarea si dedicatia voastra! Recomand cu incredere!

P.S. `p-asta mica din poza au salvat-o la varsta de 3 saptamani (poza facuta chiar pe masa de consultatii), plina de capuse si cu un caz avansat de pneumonie si acum face 5 ani sanatosi ...Multumesc!
Lp simona
Lp simona2 ani în urmă
Un medic cu foarte mare experiența și dedicat în tot ceea ce face.
Mihai ciurariu
Mihai ciurariu2 ani în urmă
Super,promptitudine și devotament ptr animalute,multumesc domnului doctor ptr tratarea lui Marcelica
Locații recomandate