/Iasi/Veterinar

Clinica Veterinară Pet`s Land

Strada Sărărie nr 23, Iași 700083, România

Clinica Veterinară Pet`s Land
Veterinar
4.5
132 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8Q+FW Iași, România
+40 742 967 976
petsland.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Daniel
Alexandru Daniel2 ani în urmă
Medic cu experienta si echipamente de top.
Florin Gheban
Florin Gheban2 ani în urmă
Personal calificat si feficati meseriei
Teofana Elena
Teofana Elena2 ani în urmă
Un colectiv super fain, servicii de nota 10. Am fost cu un motănel pentru o consultație oftalmologică și nu regret alegerea. Personalul dă dovada de multă dedicare, atenție și iubire față de animale. Mi s-a explicat în detaliu fiecare procedură iar față de Milo care are o personalitate puternică, au dat dovada de multă răbdare și perseverență. Recomand!
Elena Bumbu
Elena Bumbu2 ani în urmă
Mi-am pus toata credinta in aceasta clinica, ca ultim resort pentru salvarea micutei mele, copilul meu pisicesc cum o numesc eu. Atata rabdare, dedicare, empatie, dorinta de a razbi nu am mai intalnit nicaieri. Pacienta nu era doar pacienta, a fost o implicare emotionala si o darzenie de nedescris, nu am simtit nicio clipa ca viata micutei nu este importanta. Ore intregi s-au cautat solutii, s-au refacut scenarii si nici de mine nu au uitat, au avut grija sa simt ca am suport moral. Inima prietenei mele de 9 ani, a cedat intr-un final, nu a mai avut energia necesara sa lupte. Dar au fost oameni acolo care au stat peste program, au facut tot ce este necesar ca fiecare clipa sa conteze. Apoi au plans cu mine, cu toata durerea si neputinta! Oameni ca astia construiesc comunitati si fac Romania mai bine. Toata recunostinta mea merge la doamna doctor Diana Mocanu si echipa ei, sunt impacata ca s-a facut orice e posibil omeneste. Dar Maricica mea avea alte planuri in cer!
Gabriela Ghidersa
Gabriela Ghidersa2 ani în urmă
Un colectiv super fain care îți dă încrederea că ai ales locul potrivit pentru animalul tău de companie! Felicitări!
Lorelei Caraman
Lorelei Caraman2 ani în urmă
Aveam o impresie foarte buna despre ei si, desi implica un efort financiar considerabil, mergeam cu toata increderea la acest cabinet cu toti cateii mei de ani de zile. Dar superficialitatea, insensibilitatea si indiferenta cu care am fost tratata recent, in cazul uneia dintre catelusele mele, care a si murit, fara vreun diagnostic pus, in ciuda faptului ca i-am contactat de la primele ei simptome, in ciuda insistentelor si a disperarii mele ca se inrautateste, in ciuda cheltuielilor pe fiecare consultatie si tratament minor (cumuland peste 2000 RON in mai putin de 3 saptaman) m-au socat si mi-au deschis ochii asupra faptului ca acest cabinet functioneaza mai intai si prioritar ca business si in ultimul rand ca serviciu medical dedicat fiintelor non-umane.
Sebastian S
Sebastian S3 ani în urmă
Personalul este drăguț, clinica pare a fi curatica. Dar am solicitat un serviciu de tăiat gheare la un motan, motanul a dezvoltat o ciuperca (probabil clestii nu erau dezinfectati) pe care doctorul nu a sesizat-o la următorul control. Apoi a urmat o săptămână de chin cu motanul care nu mai putea sa meargă având în vedere ca ciuperca era la pernuțe.
Elena manolache
Elena manolache2 ani în urmă
Recomandam cu toată responsabilitatea serviciile Clinicii veterinare Pet's LAND Iași. INIMIOARA lui Mica bate cu ajutorul d nei dr. cardiolog Mocanu Diana, un specialist excepțional, un om minunat. Toată recunoștința și tot respectul echipei de profesioniști Pet's LAND Iași. Mulțumim din inimioarele noastre, care va iubesc mult,pana la soare și înapoi.
Mica va datorează viata de calitate pe care o are acum la 14 ani cu o boala grava-insuficienta cardiaca. Mulțumim infinit
Locații recomandate