/Gorj/Veterinar

ChiccoVET

Strada 1 Decembrie 1918 nr. 46, Târgu Jiu 210209, România

ChiccoVET
Veterinar
4.7
89 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27HF+89 Târgu Jiu, România
+40 721 977 999
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirela Grigoroiu
Mirela Grigoroiu2 ani în urmă
Am fost foarte încântată de modul cum au fost tratate cele 2 pisici care au fost sterilizate. Ni s-a explicat cum trebuie să procedăm și înainte și după operație și totul este OK. Pisicile și-au revenit foarte repede. Mulțumesc și recomandat celor interesați că pot avea încredere în profesionalismul medicilor din acest cabinet.
Miut Adriana
Miut Adriana4 ani în urmă
Cu adevarat medici iubitori de animale.
Echipa tanara si pasionata , cu multa pregatire si dedicare. Pentru Domnu Doctor Costin am o mare stima si apreciere, ori de cate ori am avut o problema serioasa cu catelul si nu am putut merge la cabinet si l am contactat mi a raspuns prompt si mi a dat nenumarate solutii si mi a explicat clar ce este de facut . Deasemenea cand am avut probleme cu catelul el a fost cel care la scapat de acele afectiuni. Nu intalnesti des astfel de medici. Deasemenea nu urmaresc sa profite de iubirea pe care o poarta stapanii de animale patrupedelor ,,umflandu le ,, costul vizitei la cabinet. Cum frecvent am patit o in alte parti.
Exista si oameni cu valori care stiu sa isi castige respectul si clientii.
CVRS3Dofficial
CVRS3Dofficial6 ani în urmă
Domnul doctor veterinar pot spune ca este un om care vrea doar bani la modul cel mai serios, l-am sunat si l-am chemat acasa pentru ca am un catel care are o rana deschisa la gat, iar dansul mi-a inchis in fata spunând ca nu vine deși cu o zi inainte a spus ca trimite pe cineva sa verifice.
SA VA FIE RUȘINE!
Alexandra Basoldea
Alexandra Basoldea7 ani în urmă
O echipa super, energica si dedicata, trup si suflet pentru micile suflete ce le calca pragul.🐈🐕🐇🐦🐗🐁
Santiago FMG
Santiago FMG7 ani în urmă
Am venit cu pisica si s-au purtat exeptional de bine, baietii de acolo sunt niste profesionisti. Nu mai merg in alta parte decat la ei. Bravo baieti, va multumesc ca mi-ati salvat-o pe mimi, nu stiam ce sa ma mai fac cu ea si doar voi ati reusit sa o salvati, va sunt recunoscator.
Anne Maria
Anne Maria2 ani în urmă
Am fost cu pisica la control, a primit tratament pentru stafilococ după analize amănunțite, problema a persistat și s-a înrăutățit . Am fost la alt cabinet în Timișoara, unde problema a fost tratata cu șampon și medicament antiinflamator, fără a fi nevoie de analize și alte investigații. Situație neplăcută!
Cristea Mariana Roxana
Cristea Mariana Roxana2 ani în urmă
Cabinetul veterinar unde cu siguranta animalutul dumneavoastra va fi tratat cu iubire si profesionalism; medici pasionati in care puteti avea toata increderea si dispusi sa va ofere toate informatiile necesare (cu toata placerea si rabdarea din lume, fara a parea ca s-au saturat sa faca asta cum se intampla prin alte cabinete). De preturi nici nu mai vorbesc! Cele mai mici preturi, iar serviciile sunt mult mai calitative decat la alte cabinete unde preturile sunt aproape duble. Felicitari si multumesc frumos pentru tot! 🐕🥰🐈❤
Daniel Untaru
Daniel Untaru2 ani în urmă
Medici foarte buni și devotați meseriei și animalelor, personal foarte de treabă. Merita cele 5 steluțe! Respect!
Locații recomandate