/Galati/Veterinar

Veterinar Galati - Dr. Comșa Marian

Aleea Domnească, Galați 827100, România

Veterinar Galati - Dr. Comșa Marian
Veterinar
4.7
110 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
C3J4+93 Galați, România
+40 743 616 327
comsavet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
mariana blanaru228 zile în urmă
Medic veterinar Fara suflet! Nu a scos urina unui motan de 18 ani, activ, energic, care nu a zacut o Zi in viata lui, CA e batran si slab de la diaree si nu I poate face anestezie. A spus CA moare pana dimineata. Am insistat sa il ajute si m a expediat la ora 18.00 cand cabinetele inchid. Eu venind la ora 17.00 acasa! A urinat noaptea sg CA I am pus bidon de APA calda pe burta! In saptamana urmatoare Alta Dr I a scos zilnic urina cu xilina pe canal urinar si a rezistat la tratament insotit de perfuzie, vitamine etc, avea cistita provocata de bacterie! Rusine PTR in Dr «renumit» sa lase sa moara un animalut care Avea nevoie de ajutor! Chiar daca e batran, un medic sufletist incearca sa il salveze, sa i prelungeasca viata!
Luminita Iliescu317 zile în urmă
Un om potrivit pentru meseria aleasa! l-am descoperit din pacate prea tarziu pentru pisica mea insa empatia si profesionalismul dumnealui m-au impresionat. Sunt impacata cu ideea ca a facut tot ce se putea pentru a-i usura pisicii mele drumul spre dincolo. Starea ei si diagnosticul crunt nu i-au oferit sanse viitoare pentru o viata mai putin chinuita de boala si durere. Multumesc, domnule doctor...
Paul-aurelian nedelcu
Paul-aurelian nedelcu2 ani în urmă
Doctor bun care știe ce face.
Minusul este că nu are POS...
Daniel ene
Daniel ene2 ani în urmă
Super profi domnul doctor, amabil, săritor, explică pe înțelesul tuturor, implicat și cu mult bun simț.... Recomand cu toată inima
Tinica pelin
Tinica pelin4 ani în urmă
Mi-a salvat catelul de la parvoviroza!.promit 'serios si profesionist!
George Ungureanu
George Ungureanu2 ani în urmă
Am fost la dl. doctor Comsa cu bichonul bolnav. Dupa o saptamana de tratament, perfuzii mi l-a ,,reparat". Bun profesionist, amabil, empatic. Felicitari! Recomand cu toata increderea. In plus, tarifele percepute sunt de bun simt, raportate la alte cabinete ,,renumite".
Miau Miau
Miau Miau2 ani în urmă
aveam suspiciunea ca e disperat dupa bani dupa ce am fost la el de mai multe ori cu motanelul, ce - i drept o data l-a ajutat, dar proportia e de 2 -1, 1 data da, cam 2-3 nu. cireasa de pe tort, era in stare sa il vaccineze inca o data, desi era in termen, doar ca sa imi ia banii! nu mi-a placut atitudinea si am mers la alt doctor, unde am rezolvat cu pasaportul fara probleme, fara extra vaccinari inutile. ingrijorator este ca nu cunoaste foarte bine legislatia/procedura cu pasapoartele de animale si ar putea sa fie probleme la granita din cauza lui!
Andreea Stoica
Andreea Stoica2 ani în urmă
NU RECOMAND SUB NICI O FORMA ! Evitati acest doctor ! este foarte arogant, il intereseaza doar banii si nu are empatie fata de animalut. Am fost expediata imediat cu animalutul meu care era intr-o stare foarte grava.
Lora Pop
Lora Pop2 ani în urmă
Daca țineti la animalutul vostru , evitați acest doctor. Animalutul meu era pe moarte iar dumnealui nici măcar o perfuzie nu a vrut sa ii facă , deși nu mâncase de câteva zile . A zis ca nu are nevoie și m-a trimis acasă . Fără analize fără nimic.
Am mers imediat la alt veterinar , iar acela a constatat ca e in stare gravă , i-a făcut analize , perfuzii . S-a văzut imediat diferența dintre un medic veterinar și unul care dorește doar bani.
Dobrea Iuliana Sorina
Dobrea Iuliana Sorina2 ani în urmă
Nota 10 ! Mi-a salvat pisicuța Motanel.
Locații recomandate