/Dolj/Veterinar

Supermarketul Animalelor by Doctor Z

Bulevardul Nicolae Romanescu 97a, Craiova 200812, România

Supermarketul Animalelor by Doctor Z
Veterinar
4.7
162 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
7QRX+XQ Craiova, România
+40 766 599 458
doctorzvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Adi Adita1 an în urmă
Magazin foarte bine aprovizionat!
Maria Chircan
Maria Chircan2 ani în urmă
Am găsit tot ce aveam nevoie, produse la promoție și pentru blănosul meu i- am luat accesorii interesante și bune calitativ, super preț! Mulțumim!
Dana Dumitru
Dana Dumitru2 ani în urmă
Cea mai mare varietate de produse pe care le-am gasit intr-un magazin din Craiova (cel putin pentru pisici si caini).
Nu sunt cele mai mici preturi la produsele pe care le gasim si in alte magazine, dar nici foarte mari.
Eu cumpar de aici pliculete si mancare uscata pe care nu le-am gasit in alte magazine si care sunt mai ieftine decat daca le-as comanda de pe internet cu transport.
Intr-adevar nu prea se poarta masca, dar este un magazin linistit si nu l-am nimerit prea aglomerat.
Doru Burnea
Doru Burnea2 ani în urmă
Uitati ce mi s-a intamplat mie cu aceasta farmacie veterinara:

în data de 19 iulie 2021 am achiziționat de la SC Doctor Z SRL din strada 22 decembrie 2989, cartier Eroilor, piața Valea Roșie, Craiova, Dolj, pastile anti parazitare internă, 3 bucăți, cu denumirea de Prazimec D pentru deparazitarea unor pui de câine. Fiind întrebat de doamna farmacist veterinar ce vârstă au cățeii, am răspuns că 4 săptămâni fără o zi. Mi-a comunicat că medicamentul este foarte bun, îl recomandă și că dă rezultate. Am fost asigurat că pot să administrez cățeilor la vârsta și greutatea actuală (peste 6 kg fiecare) acest medicament fără probleme. Am acceptat recomandarea dar doar pentru 3 căței din 7, pentru a testa produsul, celorlalți patru cățeluși o să le administrez medicamentele pe care le folosesc de obicei și anume Pratel. Am administrat medicamentul cățeilor conform dozajului recomandat (câte o jumătate de pastilă de fiecare). După 25 minute aceștia prezentau simptome severe de asfixiere. În următoarele 30 minute au decedat. Am citit prospectul medicamentului pe internet am descoperit că acesta se folosește la căței cu vârsta de peste 2 luni, fiind specificat clar că nu se administreaza la pui mai mici de acesastă vârstă și că este folosit mai degrabă pentru viermi lați și paraziți externi. A doua zi m-am deplasat la farmacie, am prezentat cutia cu prospectul doamnei farmacist veterinar care a părut neîncrezătoare și a zis că s-a documentat cu privire la indicațiile și mai ales contraindicațiile medicamentului și a citit prospectul. Iar când i-am adus aminte de discuția noastră a recunoscut că a fost o neglijență din partea ei. Ulterior, am discutat cu proprietarul farmaciei care, la rândul său, a recunoscut că a fost o neglijență din partea angajatei. Menționez că în timpul discuției l-am rugat pe proprietarul farmaciei să efectuăm o autopsie și o cântărire a cățeilor morți dar am fost refuzat.
Vă răog să faceți o verificare la această unitate farmaceutică și să luați măsurile ce se impun pentru ca alte persoane să nu mai fie afectate de neglijența acestor așa ziși specialiști.
Vă mulțumesc și aștept un răspuns din partea dumneavoastră.

Răspunsul primit de la Directia sanitar veterinara si Colegiul medicilor veterinari Dolj ,a fost ca mi am omorat singur cateii.Da ,asa este dar am dat acele pastile la recomandarea unei angajate,fapta pe care si domnul doctor o recunostea ca o neglijenta.In fapt raspunsul primit este ,ptr ca …,poate aflati si voi ce am aflat eu despre…..In concluzie asa cu nepotisme dam mai departe ca tara si natie!!!
EDINA M BOLDEANU
EDINA M BOLDEANU2 ani în urmă
Personal amabil, produse diverse din toate categoriile, mai pe scurt, o minunăție!
Bogdan-Petrisor Iacob
Bogdan-Petrisor Iacob2 ani în urmă
Foarte bine aprovizionat. Personalul amabil, supermarketul arată bine.
Aniela Popescu
Aniela Popescu2 ani în urmă
Foarte bine aprovizionat,personal amabil.
Ileana Buteanu
Ileana Buteanu2 ani în urmă
Personal calificat si foarte amabil
MIHAY33
MIHAY332 ani în urmă
Magazinul este foarte bine aprovizionat iar personalul foarte primitor si profesional. Am mers pe recomandarile fetelor care erau azi de servici si sunt foarte multumit de hrana aleasa pentru pisicutul meu. Nu stiu ce a patit persoana de mai jos dar consider ca e de datoria tuturor sa verificam produsele la achitarea acestora. Iar referitor la masurile contra covid ambele fete purtau masti iar la intrarea in magazin am fost rugat sa ma dezinfectez pe maini si sa imi pun masca.
Locații recomandate