/Dambovita/Veterinar

Cabinet Veterinar Mateescu

Strada Constantin Brâncoveanu 42, Târgoviște, România

Cabinet Veterinar Mateescu
Veterinar
4.6
216 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFJ2+FH Târgoviște, România
+40 722 224 014
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–18
Marți: 11–18
Mirecuri: 11–18
Joi: 11–18
Vineri: 11–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eduard Gheorghe
Eduard Gheorghe2 ani în urmă
Atenție la review-uri, că sunt vrăjeli; am interacționat cu o doamnă care mi-a răspuns în maxim sictir și dezinteres total.

Contrast total față de ce mă așteptam când am citit review-urile de pe Google. Am sfârșit prin a mă duce la o altă clinică, nu mi-au inspirat încredere deloc.

Dacă la primul contact cu un potențial client se comportă așa, nu îmi e greu să îmi imaginez cum se comportă cu animalele.

Concluzie: de evitat
George Yo
George Yo2 ani în urmă
Unul sau poate cel mai profesionist medic veterinar din Târgoviște cu foarte mare experiență si mare vecgume în domeniu tratării animalelor de companie ale Targovistenilor sau ale Dâmbovițenilor sau cele sălbatice din zonă.
Catalina Clejancuta
Catalina Clejancuta2 ani în urmă
Cel mai bun medic veterinar, Dl Mateescu! Inainte de a fi medic, este OM! Rar am intalnit. Am venit de la Gaesti la cabinetul dansului pentru problema de sanatate a catelusei mele. Este un inger pe pamant pentru animalute! Este foarte devotat in ceea ce face! Am tinut legatura si prin telefon. A raspuns de fiecare data cand am avut o problema legata de starea micutei. Recomand cu cea mai mare incredere!!!
Constantin Erascu
Constantin Erascu2 ani în urmă
De 5 ani vin cu catelul meu la domnii dr. Mateescu! Nu am vazut in alta parte un alt cabinet cu dr care sa se implice mai mult in relatie cu animalutele decat ei ! Sunt fara indoiala cei mai buni dintre cei mai buni si ii recomand cu toata increderea!
Orice problema ati avea puteti suna, mesaje si va va raspunde imediat!
Cum am spus si mai sus, cel mai bun cabinet veterinar cu cei mai buni doctori!
Iuliana halcu
Iuliana halcu2 ani în urmă
Le mulțumim enorm domnilor doctori pentru devotamentul de care au dat dovadă, pentru implicarea în orice problemă a micuțului nostru Bichon, și nu numai!😍
Dragostea pentru animale, profesionalismul și încrederea ca micul tău animaluț este pe mâini bune mă fac sa recomand acest cabinet cu tot dragul!
Sunt stăpâni pe situație și salvează enorm de multe sufletele!❤️
Sunteți eroii animalelor noastre dar și ai noștri!
Melania 31
Melania 312 ani în urmă
Cel mai bun cabinet veterinar. Medici si personal amabil, prietenos cu animalele dar si cu stapanii. Recomand cu incredere
Geanina Rentea
Geanina Rentea2 ani în urmă
Un doctor super bun! Am fost cu pisicuța și sa comportat excelent cu ea! Noua ne-a vorbit frumos in așa fel încât să înțelegem termenii medicali! Este o clinica curata (nu ne-a dat voie sa intrăm până nu a dezinfectat tot după ultimul pacient) micuța ce-i drept dar nu e nevoie de mai mult! Recomand
Aisso Catalin Tarsoaga
Aisso Catalin Tarsoaga2 ani în urmă
Un cabinet de nota 10 recomand cu incredere
Locații recomandate