/Constanta/Veterinar

Bioclinica - laborator de analize medicale

Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 104, Constanța 900648, România

Bioclinica - laborator de analize medicale
Veterinar
2.7
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JWJ+9W Constanța, România
+40 341 453 055
bioclinica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anghel George
Anghel George2 ani în urmă
Cel putin in tura de dimineata, totul a fost ok. Doamna care recolteaza sange are mana usoara.
Victor Balan
Victor Balan2 ani în urmă
Analizele sunt recoltate in timp ce alti clienti intra si ies din "sala se recoltare" ca sa fie luati in evidenta, macar daca instalau un paravan. Nu se respecta intimitatea actului medical.
Nu se tine cont de rand, vine o asistenta si striga "urmatorul!", daca nu esti atent si nu stii care e treaba, mai stai ceva.
Persoana de la receptie intreaba sau repeta tare, sa auda toata sala de asteptare, ce analize ai si la ce doctor mergi.
Vine lumea si isi lasa paharul de urina si alte probe biologice direct in mana receptionerei care dupa aia isi pune mainile pe actele si restul de bani pe care ii primesti.
De evitat.
Cristina Manea
Cristina Manea2 ani în urmă
Tipa de la receptie este de o nesimțire si o aroganță crasă. Nu stiu pe ce criterii fac angajări in relațiile cu publicul, dar aia nu merită nici cu mătura să dea. Incompetentă, arogantă, habar nu are ce analize să încaseze, sta le whatsapp in timp ce tu aștepți să te înregistreze…!!!
Alexa Sima
Alexa Sima2 ani în urmă
2 acrituri de asistente care nici macar nu știu să dea buna ziua! Am intrat în cabinet cu soțul și bebe( 1 an) după 2 minute zice unul din părinți afara. Având în vedere că unul trebuia să îl țină în brațe, bebe se sperie este mic, nevazand pe nimeni cunoscut se putea speria etc. Ele au zis direct" oricum o sa planga" ce încurajare nu? Pai mulțumesc, am plecat la alt laborator cunoscut de langa 👌și spre surprinderea mea bebe nu a plâns deloc, au știut doamnele cum sa se comporte , aveau tv cu desene animate ffff mulțumită!! Și ele au zis invers" dar poate nu o sa planga".. cat contează atitudinea omului.. cu ceva timp in urma tot la bioclinica au zis la analize că s-ar putea coagula sângele, am zis ar fi chiar culmea , după 2 ore au sunat că s-a coagulat sângele, parca fac intenționat. Nu am pățit nicăieri așa ceva. Nu recomand bioclinica deloc mai ales pentru copii.
Digital Interaction Agency
Digital Interaction Agency2 ani în urmă
Am fost astazi, 11.10.2021, ora 13:50, pentru a imi recolta sange. Recoltarea se face pana la ora 15:00, conform programului. O parte din analize (ATPO, FT3, FT4, etc) puteau fi facute indiferent daca ai mancat. Receptionera, fara chef de munca, nu a catadicsit sa verifice care analize le puteam face si care nu. Doar zicea “maine dimineata”. Pacat de reteau Bioclinica, cu care am avut experiente placute pana acum (1 stea este doar ptr locatie, nu ptr retea)
Ii cadea mana doamnei sa caute 5 minute in calculator si sa imi recolteze doar ce se putea? Parca nu voia sa incaseze bani. Rusine doamna. Cu astfel de atitudine, pierdeti clientii Bioclinica.
Adi Piti
Adi Piti2 ani în urmă
Atentie la personal..aveti angajata o dna inalta si bruneta care este incarcata cu energie negativa.
Atitudinea ei lasa de dorit din pacate!
Nu e nornal sa zbieri pe holuri .. e ultima data cand am calcat la bioclinica dacia!!!!!
Serban alexandru
Serban alexandru2 ani în urmă
Din păcate faptul că ni s-a cerut tarif dublu pentru printarea in două limbi ne-a lăsat un gust amar!! Precizez faptul că la alte clinici/laboratoare nu se percepea nici o taxa sau doar o diferență insignifiantă!
... rușinică" 😉😉
Bella Shady
Bella Shady2 ani în urmă
Despre “doamna” de la recepție, genuțele dumneaei precum niște tufe neîngrijite la început de primăvară și șoșonii care nu existau…
Am fost ieri, la această clinică, cu scopul de mă interesa în legătură cu niște analize. Intru, doamna genuță îmi zice, printre 2 măști așezate corespunzător, să-mi atașez șoșonii, încălțămintei. Îi răspund și eu, prin masca mea cu animăluțe, că aceștia nu mai există, era doar unul, săracul, ăla care îi ține pe toți. Aștept să aducă alții, nimic. Îmi zice a doua oară, pe un ton oarecum iritat, să-mi atașez șoșonii, îi mai răspund o dată, că nu există și că este doar unul. Se ridică la fel de iritată precum îi era tonul, cu un oftat lung și merge să aducă șoșonii cei albaștri. Îmi pun eu, șoșonii proaspăt aduși, merg la “dânsa” la recepție cu lista cu analize și o întreb dacă pot face toate analizele la ei, la clinică. Își aruncă privirea, printre genele acelea stufoase și cele două măști suprapuse, pe lista mea de analize și-mi oferă niște răspunsuri seci, de parcă zici că eram acolo, cu scopul precis de a o enerva pe ea.
De altfel, foarte simpANTIpatică “doamna” de la recepție.
Vă dați seama că n-o să mai revin la clinica aceasta.
Locații recomandate