/Constanta/Veterinar

Help Vet

Bd. Alexandru Lapusneanu 165, Bl. LT 7, Sc. B, Constanța 900414, România

Help Vet
Veterinar
4
75 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J2H+5R Constanța, România
+40 241 650 296
helpvetconstanta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea-Madalina Matei
Andreea-Madalina Matei2 ani în urmă
Multumim, Help Vet Medical! Datorita dvs. nu ma mai chinui mergand in trei picioruse. Pot alerga din nou fericit!
Grigore Maria
Grigore Maria2 ani în urmă
Multumim din suflet. Cățelușa mea a fost tratată fără cusur.
Ionut Poetas
Ionut Poetas2 ani în urmă
Am dus o pisicuta cu maxilarul dislocat pe care s-au făcut experimente chirurgicale in neștiință de cauza. A fost operata în alta zona decât cea afectata.
Dupa intervenție a făcut infecție la gura și limba și, știind nenorocirea care au făcut-o, au cerut bani pentru fiecare antibiotic și consult pe care l-a făcut ulterior. Pisica a fost lăsată cu infecție la gura și limba :" Dacă mănâncă nu mai e nevoie de antibiotice". Alți doctori au consultat pisica, iau pus perfuzii, au dat telefoane la București pentru reconstrucția maxilarului distrus de acest impostor și nu au luat un leu. Nu e vb de bani, e vb de dăruire și profesionalism.
Cu siguranță cel mai prost cabinet veterinar.
Late edit: Pisica a fost eutanasiat deoarece datorita intervenției chirurgicale eronate, pisica nu a mai putut manca și a dezvoltat și o infecție la os care s-a extins la toată zona capului.
Sene rika
Sene rika2 ani în urmă
Neprofesionisti!Pisica mea a murit cu zile pentru ca nu au trimis la timp o radiografie pe email catre BlueVet.Motivul:ca nu as fi platit, desi aveam bonul, martori, aveau toate datele mele si ale pisicii etc.Daca nu exisatu camere de luat vederi ar fi spus probabil ca nici nu am intrat in incinta.Nici macar nu si-au cerut scuze, au trimis tardiv radiografia dupa 4 zile
Sorin Cozminca
Sorin Cozminca2 ani în urmă
Merg la aceasta clinica de cativa ani, cu mai multe animalute, caini, pisici, un hamster si chiar un pescarus ranit...fara exceptie fiecare experienta a fost super OK, servicii prompte, profesionale, chiar si ramas peste program doar pentru a termina treaba. Multumesc!
Adelina Gherasim
Adelina Gherasim2 ani în urmă
Această clinică a reușit să "ucidă" un motan perfect sănătos, programat pentru tuns. Stăpâna blănosului l-a primit inapoi mort cu multă răceală și indiferență.
Nu au avut capavitatea emoțională nici să întrebe care era numele lui. Nu i-au permis stăpânei să intre în cabinet cu el, dar, în schimb, i-au oferit la final vestea: motanul dumneavoastră a făcut stop cardiac.
Un motan perfect sănătos putea să facă stop cardiac doar de spaimă. Iar acum, ridic următoarea întrebare: ce fel de "medic" îți permiți să te numești dacă tu nu ești capabil să realizezi că animalutul pe care îl TUNZI e atât de speriat, încât se află la un pas de moarte? :)
Negoita Diana Ioana
Negoita Diana Ioana2 ani în urmă
O echipa formata din oameni competenti. De fiecare data cand am ajuns cu blanosul la ei am fost foarte multimita de interactiunea cu ei si de explicatiile pe care le-am primit.
Andreea theodora
Andreea theodora2 ani în urmă
Medici foarte dedicați și buni.
Locații recomandate